Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat amikor egy jó nő pisilése erősen sistereg és csurog?
Figyelt kérdés
Főleg látni nagyon izgató számomra.2022. dec. 9. 11:57
21/38 anonim válasza:
Na ide figyeljetek, a baj a tulzasokkal van es ilyenekbol van eleg aberraltsag latom . Es ezeknek a hazaseletben van helyuk. De aberraltsagnak ott se. Pisikaki marhasagoknak. A pisiszex az teljesen oke de ez csak elojatek es nem az hogy erre hasznalja a lanyt valaki mont a rongyot.
22/38 anonim válasza:
Igen , valamiért számomra is izgató , főleg ha láthatnák egy szép nőt , pisilés közben .
Én szívesen megnéznék egy gyönyörű nőt pisilés közben .
23/38 anonim válasza:
Élőben lesnék egy olyan lányt, aki legalább 1 litert tud egyszerre :-)
24/38 anonim válasza:
Nagyon felizgatna ! Utánna tisztára nyalnám !
25/38 anonim válasza:
Számomra is nagyon izgató, ha egy hölgyet látok pisilni.
26/38 anonim válasza:
Utána meg egy szép kis pisis puncit jól kinyalni.
Izgató dolog ez nagyon.
Sok nő is szereti, mert pisilésnél inger közeli állapotba kerül a punci.
27/38 anonim válasza:
Egyszer megkértem az akkori barátnőmet, hogy tartsa vissza a pisilést, amíg bírja. Utána elkezdtem nyalni. Közben, ha megindult a pisi meg volt beszélve, hogy visszatartja amíg bírja. A végén lett egy brutál orgazmusa és fröcskölt a pisi minden fele. Percekig remegett az egész teste. Fel kellett volna venni, mert isteni látvány volt.
28/38 anonim válasza:
26, 27-nek mennyire igazuk van.
29/38 anonim válasza:
Én is ezt gondolom.
A 27 annyira izgatót írt, hogy komolyan mondom, az olvasásától is merevedésem lett. 🤭🤷♂️
30/38 anonim válasza:
Engem is nagyon izgat a látvány, és ha engem pisilnek de a párom nem szereti neki ezen túl beteg dolgok. Pedig utána jól kinyalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!