Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgat amikor egy jó nő pisilése erősen sistereg és csurog?
Izgató.
Van úgy, hogy belefekszek a kádba, a párom terpeszben fölém áll, és lepisili a testemet, főként a farkamat.
Utána szépen leereszkedik a fejem fölé, és azt a pisis kis punciját jól kinyalom.
8-as vok
A 10-es is megírta a jót :-).
Én azt kívánom mindenkinek, aki itt fújj-oz, hogy élete szerelme egyszer mutassa meg neki brutál izgalmi állapotban, milyen édes látvány az egymásra pisilés.
Nembeszélve az édeskés ízéről, ami a szeretkezés közbeni íz.
Ez így van.
Arról nem beszélve, hogy sok nőnek akkor van igazán nagy orgazmusa, ha teljesen elengedi magát, és "pislant" egyet.
Mi ezért vettünk egy neylon lepedőt, amit mindíg az ágyra terítünk.
Egyébként tényleg érdekes, hogy számtalan bnőm volt, akik x vodka-narancs után sokkal intenzívebb orgazmust éltek át, ha előjátékkor pisilhettek egy egy spriccet, vagy többet. És rögtön utána jött az orgazmusuk. Az a lány, aki már átélte ezt, imádja.
És nekem pasiként is sokkal intenzívebb az elélvezés élménye, ha előtte jókat pisilhetek. A biológiai része nem érdekel. De mindenképp összefüggésben van az orgazmus-pisilés.
Igen szeretem, nézni mikor egy lány nő pisil.
Vagy màr toporog mert annyira kell neki ès nem tud pisilni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!