Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben lehet pisilni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben lehet pisilni?

Figyelt kérdés
Úgy félek, hogy a barátom ehyszer belém pisil vagy én pisilem le őt. Még csak most kezdünk szexelni, de szó szerint rettegek ettől. Volt már egyszer olyan, hogy valami jött belőlem (gyanítom pisi), de ő azt mondta, nem érezte. Lehetett pisi?

2022. okt. 16. 12:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%
Bizony!
2022. okt. 16. 12:54
 2/13 anonim ***** válasza:
9%
Lehet pisi igen!
2022. okt. 16. 12:58
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Felizgult állapotban elég nehéz pisilni, szóval hacsak nem koncentrál valaki erre, hogy direkt csinálja akkor nem fog neki menni.

A g pontos izgatásnál csajoknál van a spiccelés és az talán pisi, legalábbis az újabb "kutatások" szerint. De én eddig nem hallottam még olyan pasit, aki ezt ne élvezte volna. :)

2022. okt. 16. 13:07
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Hát én még sohasem tudta pisilni akarattal sem, mikor merevedésem volt.

37/F

2022. okt. 16. 13:18
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

A pasid nem fog tudni lepisilni csak ha direkt csinálná, egészen más fog neki jönni 😂

Nőknél előfordulhat squirting, nyugi a pasik imádják :)

2022. okt. 16. 21:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Lehet persze. De mint mindig, ez kontrollálható. Lehet szándékosan (mi szoktuk egymás lepisilni szex közben, előtt, után...), véletlenül azért nem jellemző.
2022. okt. 17. 09:26
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
Nem lehet.:) Egyik nemnek sem.
2022. okt. 17. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:
#7: ez konkrétan nem igaz.
2022. okt. 17. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Attól függ...

Azért bontsuk ketté... a szex egy folyamat mai különböző szakaszokból áll. Izgalmi állapotokból, és oragzmusból.

Én férfi vagyok, tehát a saját tapasztalataim ismerem igazán.

Amikor az izgalom kisebb, akkor lehet pisilni, akár tudatosan is.

Ha nagyon erős az erekció és az izgalmi állapot, már szinte alig.

És ha jól sejtem, és olvastam a nőknél is hasonló helyzet.

Nagyon erős izgalmi állpotban nem sikerül. De az orgazmus pillanatában önkéntelenül is összejöhet.

Szóval igen, lehet hogy előfordulhat.

De nem minden pillanatban, és nem mindig tudatsoan.

De ha az orgazmuskor történik (gyanítom lány vagy).. ne zavarjon. Pasik 99,9%-a élvezi. Én két csajjal találkoztam aki ezt "tudta". Az egyik szégyenérzet nélkül tolta nem kicsit.. :) A másik meg bocsánatot kért... én meg nyugtatgattam, hogy nem már.. tökre élveztem. Beléd pisilni meg nem fog tudni, a fent leírtak alapján. Okosan ki van találva hidd el :D

2022. okt. 20. 01:48
 10/13 anonim ***** válasza:

9: ez nincs így. Teljesen merev farokkal is lehet pisilni, akár szex közben is, ahogy a nők is tudnak felizgult állapotban.

Pont fordítva van: orgazmus közben nem lehet. A nőknél egyáltalán nem, az izomösszehúzódások miatt.

Tény, hogy a squirt is tartalmaz valamilyen mennyiségben vizeletet is, de az nem pisilés.

2022. okt. 20. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!