Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben lehet pisilni?
#11: és ez miben mond ellent annak amit írtam?
Sikerült értelmezned is a cikket?
#10:
Hátha orvosi cikkeknek elhiszed.
"Normális, ha erekció közben nehézségeim vannak a pisléssel?
Válasz: Remek kérdés – igen, ez nagyon normális. Valójában a legtöbb férfi nem tud vizelni, miközben merev – van egy izom, amely jellemzően elzárja azt a csövet, ahonnan a vizelet kifolyik, miközben a pénisz feláll."
"A szex és vizelési nehézség mennyire kapcsolódik egymáshoz?
Legtöbb férfi tapasztalja, hogy a vizelési nehézség, lehet jele egy mélyebb problémának (gyakran prosztata), de ezt különítsük el az szexuális izgalom alatti vizeléstől.
A szexuális izgalom alatt, a pénisz lesz merev, Egyidőben a húgyhólyag alatt található záróizom bezárul, amely megakadályozza a viztelet húgycsőbe jutását. Az az automatikus reakció biztosítja, hogy ne lehessen szex közben vizelni, és hogy a sperma ne keveredjen a vizelettel. Maga az erekció szándékosan alakult így ki, hogy megnehezítse a viezlést.
A szexuális izgalom során a záróizomzáródása oka annak, hogy sok férfi nehezen tud vizelni közvetlenül a szex után, vagy amikor még izgalmi állapotban van. "
A fentieket nem én állítom, csak idéztem, és lefordítottam. De ott a link, nézd meg.
Bár megjegyzem, senki nem mondta hogy erőltetve erekció alatt se lehetne, de nem normális ha csak úgy megtörténik. Illetve a normálistól is mindig vannak elétérések. Attól hogy esetleg neked más a tapsztalatod, a nagytöbbség valószínűleg a "nagykönyvben" megírtaknak megflelően működik. És csak a saját tapasztalatodat úgy előadni, mintha az uneiverzális, mindenkire igaz állítás lenne elég félrevezető a kérdező számára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!