Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben lehet pisilni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben lehet pisilni?

Figyelt kérdés
Úgy félek, hogy a barátom ehyszer belém pisil vagy én pisilem le őt. Még csak most kezdünk szexelni, de szó szerint rettegek ettől. Volt már egyszer olyan, hogy valami jött belőlem (gyanítom pisi), de ő azt mondta, nem érezte. Lehetett pisi?

2022. okt. 16. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10:

[link]

2022. okt. 20. 10:25
 12/13 anonim ***** válasza:

#11: és ez miben mond ellent annak amit írtam?

Sikerült értelmezned is a cikket?

2022. okt. 20. 10:37
 13/13 anonim ***** válasza:

#10:

Hátha orvosi cikkeknek elhiszed.

[link]

"Normális, ha erekció közben nehézségeim vannak a pisléssel?

Válasz: Remek kérdés – igen, ez nagyon normális. Valójában a legtöbb férfi nem tud vizelni, miközben merev – van egy izom, amely jellemzően elzárja azt a csövet, ahonnan a vizelet kifolyik, miközben a pénisz feláll."

[link]

"A szex és vizelési nehézség mennyire kapcsolódik egymáshoz?

Legtöbb férfi tapasztalja, hogy a vizelési nehézség, lehet jele egy mélyebb problémának (gyakran prosztata), de ezt különítsük el az szexuális izgalom alatti vizeléstől.

A szexuális izgalom alatt, a pénisz lesz merev, Egyidőben a húgyhólyag alatt található záróizom bezárul, amely megakadályozza a viztelet húgycsőbe jutását. Az az automatikus reakció biztosítja, hogy ne lehessen szex közben vizelni, és hogy a sperma ne keveredjen a vizelettel. Maga az erekció szándékosan alakult így ki, hogy megnehezítse a viezlést.

A szexuális izgalom során a záróizomzáródása oka annak, hogy sok férfi nehezen tud vizelni közvetlenül a szex után, vagy amikor még izgalmi állapotban van. "

A fentieket nem én állítom, csak idéztem, és lefordítottam. De ott a link, nézd meg.

Bár megjegyzem, senki nem mondta hogy erőltetve erekció alatt se lehetne, de nem normális ha csak úgy megtörténik. Illetve a normálistól is mindig vannak elétérések. Attól hogy esetleg neked más a tapsztalatod, a nagytöbbség valószínűleg a "nagykönyvben" megírtaknak megflelően működik. És csak a saját tapasztalatodat úgy előadni, mintha az uneiverzális, mindenkire igaz állítás lenne elég félrevezető a kérdező számára :D

2022. okt. 20. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!