Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lányként mennyire gáz, ha teljesen tapasztalatlan vagyok szexualitás terén?
Figyelt kérdés
2022. dec. 7. 22:14
1/24 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán! Nem késtél le semmiről!
2/24 anonim válasza:
Semennyire. Aki téged szeret és odavan érted az nem kámaszútrát vár az ágyban, aki meg a "rutinra" hajaz annak nem te kellesz csak a dugás.
3/24 anonim válasza:
Nem gáz, még bőven van időd tapasztalatot gyűjteni.
6/24 anonim válasza:
Semmi gond veled! Legyél nyitott az ismerkedésre és lesz partnered a szexre is!
7/24 anonim válasza:
Itt majd kapsz rengeteg ajánlatot! Válogass közöttük és aztán majd csak győzzed számolni a ..... !
Szóval az orgazmusaidat, jó esetben!
8/24 anonim válasza:
Én 25 éves férfiként vagyok így. Nem gáz.
10/24 anonim válasza:
Nekem mindegy, neked meg rossz. De ez csak egy körülmény, elég ideiglenes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!