Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már egy ideje nézegetek a neten vibrátorokat. De nem tudom, hogy melyik lenne az ideális elsőnek. Kinéztem egyet (na jó nem egyet) az a satisfyer double joy. Írnátok erről véleményt? Esetleg másfajta vibrátor tapasztalatokat? Köszi.21L
#4: tekintve, hogy a nők többségének csikló-orgazmusa van, pont nem a rúd vibrátor a legjobb elsőnek.
Nem véletlenül nézte inkább a Satisfyer-t...
Ennél már az is jobb tanács, ha először kipróbál egy elektromos fogkefét.
Hogy tökéletesen, az azért erősen viszonyítás kérdése.
Azt elhiszem, hogy a rúdvibrátorokon belül az árkategóriát illetően nincs jelentős különbség, de itt nem ez volt a kérdés.
A WOmanizer (Satisfyer, stb) NEM rúdvibrátor. A csiklóvibrátorok (azon belül különösen a léghullámos verziók) teljesen más érzést, élményt adnak, a rúdvibrátorok messze nem olyan erősek, hatékonyak. Erre írtam, hogy azoknál még a sima elektromos fogkefe is jobb, csiklóra nyilván.
Aki szerint a rúdvibrátor ugyanolyan jó, az még nem próbált mást...
(És nem azt mondom, hogy az rossz, csak messze nem annyira élvezetes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!