Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti mekkora virgácsot tudnátok elképzelni a "puttonyotokban", aminek már a látványa is benedvesíthet Titeket?
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 09:56
1/7 anonim válasza:
Engem a férfi maga nedvesít be nem a virgácsának a látványa.
2/7 anonim válasza:
Olyan "virgács" nem született még aminek a látványára benedvesedek. Ennél több kell azért.
3/7 anonim válasza:
Nemtudom mert ettől a szövegtől úgy kiszáradtam hogy kár akármilyen fantázia
4/7 anonim válasza:
Még mindig a Férfi a vonzó a nőknek s nem önmagában egy nettó f.sz - aki annak tartja magát az annyit is ér: csak egy f.sz az illető, amitől menekülnek a nők.
5/7 anonim válasza:
"aminek már a látványa is benedvesíthet Titeket?"
Nem tudom, hány éves vagy, és nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ebből a kérdésből ítélve nem sokat tudsz a női szexualitásról.
6/7 anonim válasza:
Te tudsz valamit. Ritka, de értékelendő.
7/7 anonim válasza:
A férfi látvány ingereket igenyel.Azert is merevedik meg a pénisze,ha meztelen nőt,vagy női nemiszervet lát.A nők már bonyolultabbak.Nekik nem okoz semmit a penisz látványa.Nekik kell a simogatás,tapizas,nemi szervuk simogatás,nyalogatasa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!