Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy van az, hogy a valovilágb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy a valovilágban ilyen kis csírák egyből szexelnek, nálunk meg a mérnökirodán alig tudunk csajhoz jutni? Mindegyikünk sportol, mérnökök vagyunk, jól is keresünk. Miért mondják a csjok, hogy ezek fontos tényezők?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 15:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
A munkahelyen ahol dolgozok, tudod kik a leghülyébbek? A mérnökök. Tanultak, van diplomájuk, de semmihez sem értenek, ugyanakkor rendkívül fölényesek. Ha valami probléma van, ők “tudják”a megoldást, de valahogy az úgy sosem működik és mindig a szakmunkások oldják meg.
2022. dec. 5. 16:14
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Talán lehet, hogy ott van a probléma, hogy azt hiszed, hogy attól vagy valaki, hogy mérnök vagy és jól keresel. A jól keresés egy eléggé relatív fogalom. Az pedig, hogy mérnök vagy egyet árul el rólad, és az az, hogy tanultál x évet azért, hogy legyen egy diplomád. Ami egyébként a valós szellemi kvalitásaidról nem sokat árul el ugyanis egy párkapcsolatban elég ritkán kerül szóba egy robbanó motor működési elve és párok elég ritkán építenek motort otthon közösen. Abba nem gondoltatok még bele a diplomátokkal, hogy ha mondjuk vagytok húszan és senkinek nem megy akkor veletek van a gond? Nagyon valószínű, hogy kinézetileg vagy emberileg nem ütitek meg a mércét. Mi a helyzet a mérnök csajokkal? Azok nem jók, mert a pöcörő azért mégis a kis szutykokra ágaskodik?
2022. dec. 5. 16:14
 13/24 anonim ***** válasza:
90%

Nem igazán értem miért lep meg, hogy nem jön össze a csajozás. Előítéletes vagy felsőbbrendűségi komplexussal és még szövegértelmezési problémáid is vannak. A kommentem arról szólt, hogy az 1-es kommentjéből egyáltalán nem derül ki, hogy diplomás-e és, hogy hol dolgozik. Ehhez képest a 4-es kommentelő és te is, vagy csak te két profilról egyértelműen leszűrtétek, hogy te magasabb pozícióban dolgozol, mint ő. Vagy bölcsész diplomája van, ami nyilván semmit nem ér, csak a mérnöki. Fizikus mesterdiplomám van, ettől még nem fogom arra verni, hogy fel tudom írni elemi részecskék hullámegyenletét.

nem jár alanyi jogon nő a diplomádra. Majd ha tudsz tisztelettel bánni másokkal és embernek tekinteni őket csicska helyett, lehet nem fognak elmenekülni két mondat után.

2022. dec. 5. 16:17
 14/24 anonim ***** válasza:
80%
A probléma ott van, hogy az arcod az hatalmas és nem látod tőle még azt sem, hogy egyébként ez a lenéző stílus egy nőnek sem jön be. Nem beszélve arról, hogy akiket itt próbálsz alárendeltként beállítani azok közül a legtöbb ha random hozzád szólna az élre vasalt egyetemi gatyádba csorgatnál.
2022. dec. 5. 16:18
 15/24 A kérdező kommentje:
Jolvan, közmunkás vagyok, csak nem engedtek minket haza hamarabb. Egy Audiba beszálló mérnök még egy szutyok 18 évest is föl tud szedni. Nőjjetek fel, a pénz diktál mindenhol. Havi 60 netto a közmunkabérem, tisztában vagyok vele, hol a helyem. Ti is tegyétek ezt.
2022. dec. 5. 16:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Na igen! Azért fizet nap mint nap diplomás fszk tömkelege azért hogy a koszos szrjt javítsam.

Múltkor verte az egyik a nyálát, hogy ezt ő is megcsinálja csak gyorsabban. Tudod mit csináltam? Adtam neki munkaruhát és szerszámot. Megkértem akkor folytassa a munkát.

A szerszámot nem tudta melyikkel kell folytatnia! A nagy diplomás bekoszolja a kezét? Meg a nagy lfszt.

2022. dec. 5. 16:27
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
Minden héten kvízversenyekre járunk a barátaimmal. Egy diplománk sincs és mégis a versenyek felét megnyerjük. Igen az ellenfeleink pont ilyen tanult emberek, mint ti vagytok. Igen kilógunk a többi csapat közül és érzem, hogy lenéznek a hozzád hasonlók. Csak tudod hatalmas elégtétel, hogy ha hozzájuk szólunk tök normálisan akkor is csak lefelé néznek.
2022. dec. 5. 16:43
 18/24 anonim ***** válasza:
Az, hogy a pénz diktál mindenhol részben igaz. Nincsenek illúzióim, biztosan minimum kétszer-háromszor többet keresel, mint én. Nem is probléma ez nekem, hiszen azzal a problémával még ennek ellenére sem szembesültem soha, hogy ne tudnék nőt szerezni. Hidd el volt olyan is köztük bőven akiért a fél diplomádat odaadnád.
2022. dec. 5. 16:47
 19/24 anonim ***** válasza:
A VV, csak címében képviseli a Való világot. Oda direktbe ilyen semmirevaló, link, szégyenérzetmentes, önjelölt celebket válogatnak be a nézettség kedvéért.
2022. dec. 5. 17:01
 20/24 A kérdező kommentje:
15-ös kommentet senki se olvasta? xd
2022. dec. 5. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!