Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek annyira fontos a partnere/szerelme öröme, hogy mindent megtesz érte?
“szóval nem a beetetési időszakról beszélek, amikor még örömmel és szívből teszi“
Itt már baj van. A szex csak akkor lesz nagyon jó, ha van benne kalandvágy vagy szerelem és szeretet, tehát örömmel és szívből teszed.
Amúgy igen. A szex nálam csak úgy lehet jó, ha látom hogy a partnerem minden pillanatát élvezi.
Igen, van ilyen férfi, és ez egyeseknél nem azon múlik hogy (szerelemi viszonyban)/(párkapcsolatban) van-e a nővel.
"ütemes ki-be húzogatásától elég kevés esetben érhető el orgazmus, ahogy tudom"
-Rosszul tudod! Ha nő vagy, akkor dezinformált lehetsz, ha tapasztalt pasi vagy akkor meg simán nem vagy hozzá elég jó. Sorry, ez a véleményem. Arra alapozom, hogy eddig több, mint 50%-os sikerarányt mutat a mérlegem (ami nem 1 és nem 2 olyan nőt jelent, aki tisztán vaginális orgazmust élt át velem szexuális aktus során), de majd úgyis megmagyarázzák az itteni nethuszárok hogy ezek a csajok többnyire csak színlelték 🤣
"csiklóingerléstől az esély az orgazmusra 100% "
-Ha 100%, akkor nem ildomos esélynek nevezni. Nem mellesleg -sajnos- ez sem igaz,személyes tapasztalatból mondom. Volt akinek nem tudtam összehozni. Ezt sem. Pedig párkapcsolatban voltunk. Illetve volt akivel csak barátság volt extrákkal, nála össze tudtam hozni, de előttem a többi pasi még ezt sem.
Sőt, találkoztam olyan csajjal (nem, nem voltunk együtt erotikusan), aki még magának sem tudott orgazmust okozni. Még csiklósat sem.
Szóval kérdező, nem érdemes mindent elhinni amit a neten olvasol. Igen, mondom ezt pont egy internetes oldalon 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!