Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fontos, hogy hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos, hogy hol szerelmeskedtek, mi az ami már nem fér bele, és ezt hogy mondjátok el a párotoknak?

Figyelt kérdés
A barátnőm ilyen téren eléggé nyitott, és egyre jobban igényli a különleges helyeket. Gondolok itt kifejezetten: vízpartra, gyakran járunk kajakozni, és út közben van pár jól bejáratott szakaszunk, kirándulás alkalmával letérni a túraútról. Ezek engem is nagyon izgatnak, viszont legutóbb barlangban voltunk, ami már nekem annyira nem volt jó, és felvetette, hogy a következő urbex alkalmával kipróválhatnánk ott is. Erdei házakban már voltunk, azok nekem is tetszettek, de egy elhagyatott katonai terep már valahogy nem. Szeretném ezt neki elmondani, de megbántani sem akarom, mert látom milyen fontos neki a hely.
2022. júl. 8. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is nagyon sokszor ez volt a probléma.

Exhibicionista vagyok, elég durván, és én is szerettem különféle helyeken szexelni pasikkal. De annak ellenére, hogy mind mennyire hirdeti magáról, hogy ő mindenben benne van, ennek a fele sem igaz.

Egyik ilyen kapcsolatom sem volt hosszú életű. Nem tudtuk összeegyeztetni az igényeket, gátlásokat.

2022. júl. 8. 14:58
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Megfelelő köztetek a bizalmi kötelék, teljesen őszinték vagytok egymással, fel meritek vállalni a vágyaitokat? Ha igen akkor tapintatosan, de mond el nyugodtan.
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi kedvesem nekem ez nem jön be. Kérlek legyünk együtt ahol eddig.
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

Inkább valami kompromisszumra jussatok. Hogy kedvéért bevállalsz és ő is lemond valamiről kedvedért, vagy bevállal olyat, ami viszont neked izgató és neki nem annyira. Így fairebb szerintem. Szóval hogy érezze mindkét fél hogy ad valami pluszt a másik kedvéért. Sajnálom hogy azok akik azt mondják nyugodtan mond el azoknak ez meg sem fordult a fejébe.

Engem lelombozna bármelyik oldalon is vagyok. De ha kapok helyette mellette mást és bevállalok olyat amit esetleg meg én nem annyira akkor úgy érzem mindketten beleteszünk a kapcsolatba. Ne csak az egyik vágyaihoz kelljen már alkalmazkodni.

De ez kajálásba is így van szerintem pl ha kevésbé kedvelsz egy kaját de a másik lelkesedik érte én megeszem, de legyen azért olyan hogy kedvemért főz valamit helyette. És sok minden másnál is.

2022. júl. 8. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:

A kompromisszum hosszú távon nem megoldás.

Attól, hogy az egyik megtesz a másik kedvéért olyat, amit nem akar, még nem oldódik meg a fő probléma, mégpedig hogy nem egy kategóriába tartoznak. Egy idő után terhes lesz mindkét félnek.

2022. júl. 8. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Évekig szexeltem gumival mert a lánynak nem volt jó a fogamzásgátló, ez egy kompromisszum volt de mégis szerettük egymást és jó volt. Egy kapcsolatban mindig vannak kompromisszumok ezzel erre akartam utalni. Bármilyen nem csak párkapcsolatban.
2022. júl. 8. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Otthon is lehet extrém helyzeteket kialakìtani..pl egész csalàd ,rokonok ott vannak miközben ti egy pàr méterrel arrébb rosszalkodtok.. igen ilyenben is volt részem 😏
2022. aug. 3. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!