Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány csajnak miért fontos megkérdeznie hogy hány lánnyal feküdtem már le?
Volt több olyan lány is aki megkérdezte tőlem hogy hány lánnyal szexeltem már.
Volt aki szex után kérdezte meg.
Miért fontos ezt megkérdeznie néhány csajnak?
Sokat elmond az illetőről.
Nekem hatalmas plusz pont volt, amikor kiderült, hogy kevés nővel volt a párom, ám egyik se alkalmi, hanem párkapcsolatan voltak és mindegyik hosszabb ideig tartott.
Egyik exe anno volt kollegám is volt, mint kiderült, amikor volt munkahelyekről beszéltünk (szelektáltuk itthon az iratainkat).Ismertem a csajszit, akkoriban csak jót mondott róla (persze nem tudtam, hogy egynap párom lesz, akiről szó volt vakon xD).
Ám szakítottak, mert nem tudta a csaj elviselni, hogy kreatív, folyamat alkotó a fiúka.
Engem pont ez fogott meg, amikor megismertem spontán a kiállításon.
Számomra taszítóak azon férfiak, akik totál ösztön lények. Szeretem a büszke, hű és tartással rendelkezőket, akik nem adják csak úgy magukat.
Nőben is jobb az aki nem ribizli és ment rajta végig a fél város, nemde?
30N
Mert nem mindegy, egy rágót hányan rágtak már meg előtted.
Tudod, vannak igényesebb emberek, akik jobban szeretik, ha még rágatlan rágót vehetnek a szájukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!