Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy van az, hogy a valovilágb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy a valovilágban ilyen kis csírák egyből szexelnek, nálunk meg a mérnökirodán alig tudunk csajhoz jutni? Mindegyikünk sportol, mérnökök vagyunk, jól is keresünk. Miért mondják a csjok, hogy ezek fontos tényezők?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 15:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
50%

A stílus barátom, a stílus! A diplomáitokkal plakátozzátok ki a slozit ahol recskáztok!

Alacsonyabbra az orrot és a diploma mellé egy kis tisztelet.

2022. dec. 5. 15:34
 2/24 anonim ***** válasza:
52%
Ja igen, mama pici csírácskái!
2022. dec. 5. 15:35
 3/24 A kérdező kommentje:
Köszi, megfogadjuk a tanácsot.
2022. dec. 5. 15:37
 4/24 anonim ***** válasza:
42%
Kedves 1.!Szerintem messze nem hordtám fent az orrukat..Én is mérnök vagyok,ha mi nem terveznénk autókat te neked nem lenne összeszerelő munkád..Tudod egy mérnök az alatta lévő munkafolyamatokat is megtudja csinálni..Ezért diplomás elért már valamit..Megnézem te mikor tervezel motorokat...
2022. dec. 5. 15:53
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Jelentkezzetek a vv-be, hogy ti is levarrhassatok ilyen low quality prolikurvákat úgy, hogy egy ország nézi 🥰
2022. dec. 5. 15:55
 6/24 A kérdező kommentje:
Nyilván ilyen kis szutykokra be tudnnánk fizetni, de a csajok a való életben is az ilyen bunkó életművészekre buknak. Most a többségről beszélek, nyilván van kivétel. Ezért járunk már egy ideje külföldre csajozni, ott sima ügy.
2022. dec. 5. 16:02
 7/24 anonim ***** válasza:
61%
Zárasd be magad több hétre,majd sikerül.
2022. dec. 5. 16:02
 8/24 anonim ***** válasza:
86%
Azért azt érzed 4-es, hogy miközben azt mondod nem hordod fenn az orrod éppen legyári munkásoztál egy olyan embert, akiről semmit nem tudsz, nemhogy a munkájáról, de a végzettségéről sem. Amivel többek között az a komoly gond, hogy sértésként használod a szalag mellett dolgozók munkáját és feltételezed, hogy különb papírod van, mint annak akiről semmit nem tudsz.
2022. dec. 5. 16:05
 9/24 A kérdező kommentje:
8as azért remélem azt is érzed, hogy mi mérnökök kicsit nagyobb felelősséget vállalunk, mint egy szalagmunkás. Én egy étteremben szakács mellett nyilván senki lennék a diplomámmal, de egy gyártósoron, ahol a technológiát én határozom meg a szalagmunkás csak a csicskásom, és semmi beleszólása a dolgokba. Cserébe hazamegy és nem agyal azon, hogy lehetne hatékonyabb a gyártás. Érzed a különbséget? Én se agyalnék konyhai kisegítőként, hogy mit főzzek másnap az étteremebne, mert ott csak egy csicska lennék.
2022. dec. 5. 16:10
 10/24 A kérdező kommentje:
És lesz*rom ha andargógia diplomával szalagmunkás, miért nem tanult mást? Vagy maradt phd-zni a tanszéken?
2022. dec. 5. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!