Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők hány százalékának sikerül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hány százalékának sikerül hüvelyi orgazmus közösüléssel?

Figyelt kérdés

Most nem az aktus közben kiváltott csiklóizgatásos (csikló-)orgazmus a kérdés. Ez egy másik kategória.

Kérem aki nem csak tippek, jelölje meg a forrást is. Másként írja oda hogy tipp vagy baráti társaságban hallotta, esetleg -fiúknál- tapasztalat.

2022. dec. 5. 09:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A szégyelld magad felszólítás pedig erősen mentális kettyóra is utal.
2022. dec. 6. 09:05
 12/23 A kérdező kommentje:

Messziről jött incel* azt mondhat, amit akar. Az interneten arc nélkül pedig bátran meg is teszi!

* FYI: incel nem csak férfi lehet

2022. dec. 6. 09:10
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Jól van. Akkor ez rád is ervényes. Idiota barom vagy!
2022. dec. 6. 09:29
 14/23 A kérdező kommentje:

Oké. Szerintem nekem már nem kell is kell jelzőkkel ellátni személyiségedet. Ennyi epés okádás után amit itt leműveltél, mindenki ki tudja alakítani a képet érzelmi állapotod (epe) és kognitív képességeidet (nem a kérdésre válaszoltál) illetően.

Már csak azt nem értem, hogy 40 évesen mire vered magad munkanélküliként a szülői házban 🧐

Ilyenkor szokott jönni a megmagyarázás, hogy "pont szabadságon vagyok".

2022. dec. 6. 10:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, hidd ezt, te már csak tudod. Személyeskedni sem én kezdtem el, de gondolom téged ez sem zavar.
2022. dec. 6. 11:06
 16/23 A kérdező kommentje:

"Személyeskedni sem én kezdtem el"

Ó nem... Nem is debileztél. Ugye?

2022. dec. 6. 11:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Értelmezd már amit írtam. Rád irtam hogy debill vagy??? Ja hogy nem.
2022. dec. 6. 11:54
 18/23 anonim ***** válasza:
9%
Utolsó, ne a szavakon lovagolj, hanem azon amihez nem jutsz hozzá! 🙃
2022. dec. 6. 18:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Mihez nem jutok hozzá? Édes Istenem, te is egy elmeroggyant lehetsz.
2022. dec. 6. 20:27
 20/23 A kérdező kommentje:
Itt csak te vagy elmeroggyant 19-es! Egy tipikus kis frusztrált inci-finci incelke. Mert az vagy! Engem nem tudsz becsapni, magadat meg felesleges.
2022. dec. 7. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!