Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők hány százalékának sikerül hüvelyi orgazmus közösüléssel?
Most nem az aktus közben kiváltott csiklóizgatásos (csikló-)orgazmus a kérdés. Ez egy másik kategória.
Kérem aki nem csak tippek, jelölje meg a forrást is. Másként írja oda hogy tipp vagy baráti társaságban hallotta, esetleg -fiúknál- tapasztalat.
Messziről jött incel* azt mondhat, amit akar. Az interneten arc nélkül pedig bátran meg is teszi!
* FYI: incel nem csak férfi lehet
Oké. Szerintem nekem már nem kell is kell jelzőkkel ellátni személyiségedet. Ennyi epés okádás után amit itt leműveltél, mindenki ki tudja alakítani a képet érzelmi állapotod (epe) és kognitív képességeidet (nem a kérdésre válaszoltál) illetően.
Már csak azt nem értem, hogy 40 évesen mire vered magad munkanélküliként a szülői házban 🧐
Ilyenkor szokott jönni a megmagyarázás, hogy "pont szabadságon vagyok".
"Személyeskedni sem én kezdtem el"
Ó nem... Nem is debileztél. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!