Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők hány százalékának sikerül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hány százalékának sikerül hüvelyi orgazmus közösüléssel?

Figyelt kérdés

Most nem az aktus közben kiváltott csiklóizgatásos (csikló-)orgazmus a kérdés. Ez egy másik kategória.

Kérem aki nem csak tippek, jelölje meg a forrást is. Másként írja oda hogy tipp vagy baráti társaságban hallotta, esetleg -fiúknál- tapasztalat.

2022. dec. 5. 09:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%
Sikerül??? Szerintem ez az alap.
2022. dec. 5. 10:05
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem alap, nekem sose sikerül és rengeteg más nőnek se

Indíthattál volna szavazást így mindenki csak tippel

2022. dec. 5. 10:09
 3/23 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az lenne az ALAP, hogy a kérdésre válaszolj trollkodás helyett.
2022. dec. 5. 10:09
 4/23 A kérdező kommentje:

Szavazhattok így is. Majd végén összeszámolom. Nem hiszem hogy több ezer komment lesz

Vagy írhatsz ki kérdést te is. De írd meg hogy a szűz lányok ne szavazzanak, torzítják a statisztikát

2022. dec. 5. 10:11
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak vibrivel megy.

Egy pasi sem képes ugy csinalni ahogy tenyleg jo lenne. Mindig nekem kell ha orgazmust akarok.

A csiklos dologban is pancserek.

Teljesen máshogyan jo a nőknek a szex, mint a férfiaknak.

Nem tudom miert igy alkotta a természet.

2022. dec. 5. 12:32
 6/23 anonim ***** válasza:
62%
Sosem értettem miért fontos a hüvelyi orgazmus? Az orgazmus a lébyeg, nem pedig hogy csiklós vagy hüvelyi. Debilleknek számít csak hogy hüvelyi legyen.
2022. dec. 5. 13:42
 7/23 A kérdező kommentje:

5-ös, eddig hány hapsi vallott kudarcot, amióta első hüvelyi orgazmusodat átélted? Mondtad nekik hogy miért rossz amit csinálnak?

A "csiklós dologban" hány pasi tudott emlékezetesen jót alkotni (kézzel vagy szájjal) a kiábrándító matatás helyett?

6-os, had kérdezzem már meg -ha ennyire nagyvonalúan osztogatod a jelzőket-, te hány nőnek okoztál eddig hüvelyi orgazmust a kicsi de "gyors" pisilőddel? 🙉

Görcsös incel vagy!

2022. dec. 5. 23:29
 8/23 anonim ***** válasza:
91%
6-os vagyok és nő. Te debill!
2022. dec. 6. 08:48
 9/23 A kérdező kommentje:

Oké. Szóval nincs hüvelyi orgazmusod, ezért vagy ilyen frusztrált. Megkockáztatom hogy egy szűz femcel vagy, aki ide jár okoskodni. 🤭

Szégyelld magad!

2022. dec. 6. 08:59
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem! 40 feletti vagyok, és egyrészt volt hüvelyi orgazmusom, másrészt az ilyen degeneráltak mint amilyen te vafy kérdező, hiába magyarázza egy nő, hogy nem a hüvelyi a fontos, hanem az, hogy legyen orgazmus. Te kérdező pedig baromira gyerekes szinten vagy.
2022. dec. 6. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!