Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul tettem,hogy elmondtam a barátnőmnek,hogy mielőtt vele találkoztam nagyon sok nővel volt kalandom?
Figyelt kérdés
Azóta féltékeny jeleneteket rendez. Azon akadt ki a legjobban,hogy 2 nővel is voltam egyszerre. Megbántam,hogy elmondtam.2022. dec. 4. 19:32
11/19 anonim válasza:
Annyiból gerinces hogy nem voltak eltitkolt dolgai.
Pl nők szeretik nem elmondani ha prostiskodtak..
na az nem gerinces. :)
Nyilván nem úgy kezdte a kérdező hogy "Zsuzsika figyeljé, én nagyon sok cédát megprücsköltem ám előtted... na mentem.." :)
12/19 anonim válasza:
10-es vagyok, és mas az őszinteség/gerincesség és más a tapintatlanság. Eleve miből gondolja bárki is, hogy a jelenlegi társát erdeklik ilyenek? Plusz aki ilyennel dicsekszik, az kisebbségi komplexusos, és a valóságban kiderül róla, hogy gyatra az ágyban. Lényeg hogy ez nem gerincesség hanem ellenkezőleg
13/19 anonim válasza:
Nem dicsekvés az ha úgy érzem tudnia kell..
a dicsekvés az az ha végigmutogatja hogy ezt is ezt is ezt is meg ezt is megbasztam.. na?
14/19 anonim válasza:
Ha úgy érzem tudnia kell? Ezt kifejtened?
Te megértő lennél ha a barátnőd "úgy érezné" tudnod kell hány bőrtokos calippo volt a szájában előtted?
15/19 anonim válasza:
Abszolút megértő lennék.
Volt is már ilyen eset.
A múltja miatt nem neheztelhetek rá. "Az akkor volt, én meg most vagyok!" ez a felfogásom ebben.
16/19 anonim válasza:
15: "Az akkor volt, én meg most vagyok!" ez a felfogásom ebben." A másikat vajon mi készteti hogy beszámoljon arról hogy mennyi emberrel szexelt már? A mentális betegségen kívül erre mi oka van egy jóérzésű, empatikus embernek?
17/19 anonim válasza:
Általános kötetlen beszélgetés, a múltról például?
18/19 anonim válasza:
Intelligens ember nem beszél az exeivel történt szexuális dolgokról és pont.
19/19 anonim válasza:
Ez kb így szokott történni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!