Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen férfiakra mondjátok,hogy jó az ágyban? Milyen tulajdonságokkal rendelkezzel?
11-es, a bókolás miért lényeges?
Nagy szavakat kis puha pöccsel és hazug szájjal is lehet mondani. 😉
Bocsi, de nem egy kis görcs incelt kérdeztem. Most pedig köpjél fel, és állj alá!
Másrészt minek becsüljem a kisebbet (vagy akár a nagyobbat)? Férfi vagyok, férfias testméretekkel
Nem értem a bókolásnak mi köze ahhoz, hogy mekkora a farka? Vagyis szerinted, ha valakinek nagy a farka, akkor már felesleges dicsérnie a partnerét...? :D
Szerintem mindegy mekkora a mérete, attól igenis jól esik, ha bókol, nem értem, mi köze a kettőnek egymáshoz...
Az meg, hogy hazudik-e... hát hazudjon, ha az esik jól, de jó esetben azért már rájössz, ha ez nem igaz. Utóbb biztos, de attól még a szexet feldobta ugyanúgy.
Azért szomorú, hogy mindjárt erre gondolsz, de ugye mindenki magából indul ki...
Nem magamból indulok ki. De lássuk be, a szavak csak szavak!
A farokméretnek meg úgy van hozzá közé, hogy vannak az incel-félék (például a 13-as) akik örülnek ha bármilyen dagadt punci jut ingyen, és arra ráakaszkodnak mint egy pióca, nyilván csak akkor van esélyük ha mindig azt mondják amit a másik hallani akar.
Csak ugye előbb-utóbb ez kibújik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!