Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a feleségem újra akarjon szeretkezni velem?
Feleségemmel 1 éve vagyunk házasok. A szexualitás nálunk nagyon erősen indult...
Mindkettőnk részéről olyan bizalom, mély intimitás alakult ki a kapcsolatunk elejétől fogva, hogy ez későbbi krízisek során is megtudta tartani köztünk a kötődést.
...
Viszont mióta a feleségem nagymamája bekerult a kórházba, és elkezdett egy kizsigerelő munkahelyen dolgozni, azóta folyamatosan épül le közöttünk az egész szexualitás...
Természetesen őszintén beszélgettünk erről többször is, de valahogy az utóbbi 2 hónapban szinte heti rendszerességgel már sajnos komoly vitát szül a szex hiánya, főleg az Én részemről.
...
A párom elmondta, hogy időre van szüksége és türelemre, mert ő már ezt kényszernek éli meg és emiatt egyáltalán nem kiván már engem, de ettől függetlenül igyekszik és ha úgy adódik kielégít más módon, ha éppen nem hulla fáradt.
...
A magam részéről én is nagyon igyekszem. Vettem magunknak egy intim beszélgetes segítő kártyajátékot aminek köszönhetően volt pár igen sikeres szerelmeskedes, de újabban már ez sem segít, mert látom a páromon, hogy görcsös, és elmondta hogy csókolózás közben bevillan neki a mamája és amugysem jut elég idő magára.
Próbálok neki segíteni...
Újabban már én főzök, én mosok és én takarítok is ha hétvégén maszekol, és ebből is volt vita mert felhánytorgattam neki. Viszont ennek ellenére mégis nagyon nehezen tudunk már egymásra hangolodni.
MI TÉVŐ LEGYEK?
- Tényleg onzoseg ha nem szexre hanem a páromra vágyom?
- Türelmetlen lennék?
- Nem illunk össze?
- Sok ha én heti többször szeretnék vele ágyba bújni?
- Tartsak szeretőt?
Nálunk is így van.
Amióta elmentek a nagyszüleim, az anyósom, az egyik kutyám, azóta minden örömöt leszharok.
Ezek akkora lelki fájdalmak, hogy már nem tudok boldog lenni.
A szex már több mint egy éve nincs ,de nem bánom, egy gonddal kevesebb.
F.45
Vegyetek be engem 3nak.
Megd.gom, attól újra szexelni akar majd veled is
Szerintem más reszeli a nagymama csak kifogás. Megvan a házasság, innentől már lehet lemelleszteni az embert. Ez bármilyen elkeserítő sok esetben így működik.
Egyébként egy idevágó jelenet:
Tényleg onzoseg ha nem szexre hanem a páromra vágyom?
Ezt kérdezed költőien, közben leginkább a szechiány zavar.
Szerintem úgy tedd fel a kérdést, hogy a mondatodban a szexre és páromra szavakat cseréld fel. És erre igen a válaszom. A szexuális tevékenység ha bármilyen okból is kényszer az egyik félnek, ( van oka jelenleg párodnak, ahogy elmondod) és az a másik fél folyamatosan erőlteti és központi kérdésként kezeli, nos ebben az esetben a teljes elhidegüléshez vezet az út. Mindent megteszel, ahogy mondod, de minden tettedet szexuális tevékenység motiválja. És gondolom, minden helyzetet ki szeretnél használni. Ha így állsz hozzá, éretlen vagy egy normális lelki kapcsolatra, a testi vágyaid uralnak. Hosszú távon légy türelmes, kicsit se nyomulj. Ez kínzó megfelelédi kényszert válthat ki, és lehet hogy alkalmanként nyersz egy kikunyerált kielégülést, de veszíthetsz egy feleséget, házasságot, bizalmat, vagy csak megutáltatod vele örökre a szexet. Várj, segíts neki a lelki problémáiban, és ne minden ilyen viselkedésed után dugást várj cserébe. Átmenetileg verd ki gyakran, az is oldja a feszültséget.
Első és legfontosabb: a vacak munkahelyet sürgősen hagyja ott!
Aztán beszélgessetek sokat és próbáljatok találni valami olyan mozzanatot, amitől mindketten hangulatba kerültök. Ez egyéni, de sokminden lehet.
Ugyanebben a cipőben voltam/vagyok. A feleségemnek teljesen elment a libidója, havi egyszer volt csak szex, pedig mondta, hogy vágyna rám, de kényszernek éli meg a szexet.
Aztán átment egy másik, sokkal kevésbé stresszes munkahelyre, ahol többet is keres, plusz vettünk neki pár garnitúra csinos fehérneműt és ruhát. Ettől úgy mondta újra nőnek érzi magát. Azóta sűrűbbek az együttlétek és jókat tudunk röhögcsélni szex után egymást cirógatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!