Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőd, feleséged utasitottad már el, mikor finoman uralt rá, hogy szeretkezne Veled?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 11. 09:31
2/6 anonim válasza:
Egyetlen egyszer de akkor 12órát utaztam nagyon fáradt voltam.23f
4/6 anonim válasza:
Az, hogy járunk, nagy házasok vagyunk, nem azt jelenti, hogy automatikusan a másik rabszolgája vagyok, sem pedig fordítva. Mint ahogy megeshet, hogy nem egyszerre leszünk éhesek, nem egyszerre kelünk, nem egyszerre kell pisilni-kakilni, megeshet, hogy ne megyszerre kívánjuk a szexet. Nyilván van, hogy ilyen olyan amúgy valid okból kifolyólag valakinek nincs kedve. Ennyi. De ez eléggé triviális dolog mindenki számára kettőnél több napot eltöltött egy másik ember társaságában ahol intim kapcsolat van a kttő között.
5/6 anonim válasza:
Túl vagyunk már azon, hogy finoman utalgassunk ilyesmire. Ezen kívül - ahogy előttem is írta valaki - előrordul, hogy nem egyszerre kívánjuk meg. Nagy dolog. Van, hogy ilyenkor "segítünk" a másikon, van, hogy csak nézzük, ahogy megoldja magának (hátha ettől megjön a másik kedve is), meg van, hoyg nem is olyan fontos. Majd legközelebb.
6/6 anonim válasza:
Ha beütött egy combos túlóra, akkor volt olyan, hogy elutasítottam a barátnőmet. De tűzoltásként mindig kinyaltam olyankor. Ezt mindig bedobtam neki, ha éppen hulla voltam, és mindig rábólintott. Aztán ha vége lett a túlóráknak, akkor durr bele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!