Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a feleségem újra akarjon szeretkezni velem?
Feleségemmel 1 éve vagyunk házasok. A szexualitás nálunk nagyon erősen indult...
Mindkettőnk részéről olyan bizalom, mély intimitás alakult ki a kapcsolatunk elejétől fogva, hogy ez későbbi krízisek során is megtudta tartani köztünk a kötődést.
...
Viszont mióta a feleségem nagymamája bekerult a kórházba, és elkezdett egy kizsigerelő munkahelyen dolgozni, azóta folyamatosan épül le közöttünk az egész szexualitás...
Természetesen őszintén beszélgettünk erről többször is, de valahogy az utóbbi 2 hónapban szinte heti rendszerességgel már sajnos komoly vitát szül a szex hiánya, főleg az Én részemről.
...
A párom elmondta, hogy időre van szüksége és türelemre, mert ő már ezt kényszernek éli meg és emiatt egyáltalán nem kiván már engem, de ettől függetlenül igyekszik és ha úgy adódik kielégít más módon, ha éppen nem hulla fáradt.
...
A magam részéről én is nagyon igyekszem. Vettem magunknak egy intim beszélgetes segítő kártyajátékot aminek köszönhetően volt pár igen sikeres szerelmeskedes, de újabban már ez sem segít, mert látom a páromon, hogy görcsös, és elmondta hogy csókolózás közben bevillan neki a mamája és amugysem jut elég idő magára.
Próbálok neki segíteni...
Újabban már én főzök, én mosok és én takarítok is ha hétvégén maszekol, és ebből is volt vita mert felhánytorgattam neki. Viszont ennek ellenére mégis nagyon nehezen tudunk már egymásra hangolodni.
MI TÉVŐ LEGYEK?
- Tényleg onzoseg ha nem szexre hanem a páromra vágyom?
- Türelmetlen lennék?
- Nem illunk össze?
- Sok ha én heti többször szeretnék vele ágyba bújni?
- Tartsak szeretőt?
Azt tudni kell, hogy minden szabadidejét újabban velem tölti. Napközben kiveszi az ebéd szünetét és rohan haza hozzám, de általában a mamájához is akkor megy a kórházba, vagy telefonon hívják a munkahelyéről....
Jeleztem neki, hogy legalább napközben legyünk intim, legyünk egymáshoz közel.
De azt mondta nem várhatom el, hogy ne vegye fel a főnökének a telefont.
Türelem! Esetlegesen új munkahely, ha talál jobbat. Segíts keresni neki, az is lehet megoldás. :)
Azt megkérdezhetem milyen kártyajátékot vettel?
Dugja a főnöke, ő az élvezet, te pedig az anyagi biztonság vagy.
Biztos kemény a meló a kórházban, de van egy csomó sokkal fárasztóbb munka, mégsem pattintom le a párom minden nap.
Én javasoltam neki, hogy segítek neki munkát találni, de neki ez a hivatása. Nem akar váltani.
Amennyire egy önmagáért kiallo, független nő, most először azt látom, hogy feladja önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!