Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha teherbe esnétek megtartanátok?
Tegyük fel szexelhettek egy olyan hapsival, akire büszkék lennétek mert mondjuk híres színész, asztronauta, Mr.Olympia győztes, népszerű politikus, sikeres sportoló/sakkmester/YouTube előadó, vagy énekes.
Szóval teherbe esnétek tőle. Mit csinálnátok? Mondom, hogy egy éjszakás kaland mindössze, és máris bekaptátok a legyet
Másik kérdés ; elmondanatok később másnak hogy kitől van a gyermek?
Életkort, és eddigi "komoly" (értsd: szex is volt benne) kapcsolatok számát is írjátok le kérlek.
Szorgosan nyomom a zöld kezet annak aki normálisan válaszol.
Nem, nem tartanám meg. Minden porcikámmal irtózom attól, hogy bármikor is saját gyerekem legyen, és ugyan ambíciózus vagyok, éppen ezért nem más nevével (gyerekével) akarnék feltörni/kitörni/meggazdagodni; a saját egóm nem ér annyit, hogy egy gyereket csak az apja személye miatt megtartsak, ezzel jó eséllyel mindenki életét tönkretéve.
22
2
Megtartanám, és felnevelném.
Törekednék arra, hogy elismerje a gyerekét, de nem minden áron (nem a pénz miatt, hanem az apa-gyerek kapcsolat megtartása lenne a cél). A hozzám közelállóknak elmondanám, ki az apa, de nem híresztelném.
24
2
Nem tartanám meg, utálom a gyerekeket, soha semmilyen körülmények között nem szeretnék.
24
1 (jelenleg is együtt)
Én megtartanám.
Megtehetem az hogy tudják biztosítani neki mindent amire szüksége van.
Ha az apa nem akarja akkor nem kell tartania a kapcsolatot, ha akarja akkor tarthatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!