Normális hogy szex után másnap méhösszehúzódásaim vannak? 2 hónappal szülés után ha teherbe esnétek,megtartanátok a babát?
Védekeztetek?
Szerintem normális, 2 hónap alatt nem jön helyre a szervezet. Rendezódnek a dolgok. Mensid visszatért? Szoptatsz?
Nem hiszem, hogy szülés után ilyen kicsi idővel termékeny lennél már :) aztán meg ki tudja :)
Nem tudok érdemben válaszolni, hogy megtartanám-e a babát. Szerintem, mondom szerintem iszonyú felelőtlenség , ha teherbe esik valaki 8 héttel a szülés után. Nincs kipihenve a szervezet. Én nagyon félnék a vetéléstől pl., a megszületett baba pár hetes, 0-24-es felügyeletet érdemel. Félnék attól is, hogy saját magammal mi lenne, hogy a szervezetem nem állna készen egy újabb terhességre.
Persze, hogy megtartanám..
Amiket az egyes ír, azok nem érvek az abortusz mellett, ezek mind ilyen jaj mi van, ha? felvetések. Ha nem áll készen a szervezeted, akkor elvetélsz, de az abortusz sem kisebb trauma a szervezetnek és jó esetben a léleknek. Ha meg készen áll a szervezeted, de elveteted, mert mi van, ha nem áll készen? Nem tudhatod. Nem te lennél az első, aki ilyen hamar teherbe esik újból, lehet h nem leányálom ilyen hamar egy várandósság, de hát ennyit megér egy emberi élet, aki ráadásul a saját gyereked, aki pont nem tehet arról, hogy “rosszkor” fogant, nem?
Nem tudom, hogy megtarthatnám-e. Császárom volt, előtte volt nagy hasi műtétem is. Minimum egy évet javasolnak utána a következő terhességgel azt hiszem, nehogy szétrepedjen a has :S
Ha nem ez lenne a helyzet, akkor megtartanám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!