A következő lenne a kérdesem.pozitiv teszt,majd másnap barnáztam,orvos, progesteron exeltis 100mg-t írt fel 2x1-et.Progesteron tapasztalatok?
Én is ezt szedem, és idáig minden rendben van. Én nem tapasztaltam mellékhatását progeszteronnak, de van aki rosszul van tőle hányinger stb. én mindenképpen pihenést és a házasélet mellőzését javasolnám.
Nekem az orvosom még azt is mondta hogy szedjek Aspirin Protect 100-at, mert az segíti a beágyazódást. Sok sikert nektek!
Sajnos a progi nem varázsszer. Ha tényleg csak a progi hiány miatt barnázol segíthet, ha nem akkor sajnos progi mellett is elvetêlhetsz.
Sok pihenes, ne emelgess, ne fürödj kádban, ne erőlködj a wc n, amit még ajánlanak.
A hasfeszülés normalis, magnéziumot szedhetsz rá nyugodtan.
A legjobbakat kívánom!
Én is ezt szedtem, csak a 200 mg-ból naponta 1x1-et. Most dajkálom azt a babámat, 5,5 hós :)
Előtte sajnos volt egy vetélésem üres petezsák miatt, akkor szintén barnáztam, de ott nem segített a progeszteron (akkor Utrogestant kaptam, 2x100 mg, de annak biztos semmi köze nem volt a kimenetelhez, hogy melyik gyógyszert kaptam).
A legjobbakat kívánom!
#4 vagyok
Igen, én is szédültem tőle, borzasztó volt. :( Bevétel után fél órával a székről is képes lettem volna leesni. De én kb a 13. Hétig barnáztam mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!