Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnek idősebb nőket magamnak, akik szeretik a 35 éves férfiakat?
Budapesti, 3.keruletben lakó férfi vagyok és eléggé nehéz keresni olyan oldalt ahol vannak 50-60-70 plusszos hölgyek fent, akik benne lennének pár dologban...
Van valami ötlet?
18 évesen is az idősebb hölgyeket kedveltem és voltam velük. (18 évesen 47 éves hölgy volt eddig)
#7 akkor egy másik Gloryban jártál, mert oda nem 10k a beugró csak pár ropi és nem fogsz egyetlen futtatót sem találni - sőt kivágják aki a szexért pénzt kér. A választásról annyit, hogy ott is szimpátia alapon működik a dolog.
A Gerbeaud lehet a század derekán az idős nők sboy kereső helye volt, de ma már régen nem az. A vendégek 80-90%-a turista. Hozzáteszem amikor "pasizós" hely volt ott is az idősebb nők választották ki a sugarboy-ukat, s magasra tették a lécet (kifogástalan megjelenés, stílus, kisugárzás).
Ama kérdésedre "hogy olyan oldal vagy hely van e, ahol csak az idősebbek vannak és keresik a fiatalabb faszt?" a válasz NINCS. Ha oldalt keresel akkor beállítod az életokr-szűrőt (minden oldalon kiválasztható hánytól-hány évesig keresel) és normál módon ismerkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!