Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék fiatalként idősebb partnert?
Figyelt kérdés
Nagyon nagy vágyam egy idősebb nőt kényeztetni. 20 éves fiatalként hol találhatnék 30-40-50 éves hölgyet?2021. jún. 18. 23:32
2/9 anonim válasza:
Vagy nem.
Ilyen szinten ez erősen bizalmi kapcsolat, amit meg kell alapozni.
3/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a vágyam, de én 30 éves vagyok.
4/9 anonim válasza:
Ha olyan nagy vágyad, keress a rosszlányokon!
5/9 anonim válasza:
Nekem is ez a vágyam hogy a 30-40 éves nőket kényeztessem.
68, F.
6/9 anonim válasza:
Mi meg 3-ashoz keresünk egy unikornist!
18-40
🙃
7/9 anonim válasza:
Barhol? 🤔😅 parom 19 volt, mikor osszemelegedtunk.. en 28 voltam.. Mar 5 eve egyutt vagyunk. O a 20as evei elejen jar, en meg 33 vagyok. Ha jol nezel ki, jo a dumad, siman felszedhetsz egy idosebb, vonzobb not akar facebookon, akar egy fagyizoban, vagy egy kis barban... szoval hajra, szedd ossze a batorsagodat.. Aranyosnak tartjuk 30+osok ha egy fiatal 18+os fiu nyomul 😊
8/9 anonim válasza:
Társkeresőn is simán találhatsz 10-15 èvvel idősebb nőt
9/9 anonim válasza:
tinderen találtam 13 évvel idősebbet
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!