Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék 40 feletti nőt szexkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Vonzanak az érett nők. Kicsit elérhetetlennek is tűnnek.
Szerintetek hol lehetne összejönni egyel hosszabb távú szexkapcsolatra? Sajnos a szomszédban nem lakik egy se.
Van ebben valakinek tapasztalata?
30F, Budapest
2020. okt. 12. 22:19
1/22 anonim válasza:
Barhol. Kozertben, piacon, altalanos iskolak kornyeken, jatszoteren.
2/22 anonim válasza:
Ha tudsz ismerkedni, kommunikálni, akkor bárhol.
3/22 anonim válasza:
Nekem van 40+os aki hajt rám hogy dugjammeg... de valahogy nem vonz a milf
Inkább a huszonéves punczi
4/22 anonim válasza:
Én is inkább 30 alattit vagy körülit keresnék. 47F
5/22 anonim válasza:
Lemész egy swingerbe... mondjuk leginkább többesek és gangbangek mennek (ha tudsz normálisan viselkedni akkor jó eséllyel be tudsz szállni).
Ja amúgy meg bárhol ha tudsz csajozni és 30 éves nőket felcsípni, akkor 40-est is csak kicsit jobban meg kell "dolgoznod" érte fejben.
6/22 anonim válasza:
Mindenütt, csak járj nyitott szemmel. Én fordítva szeretem, inkább a fiatal csajok izgatnak. 40+F
7/22 A kérdező kommentje:
Közértben, piacon azért nem egyszerű kideríteni, hogy akare-e szexet.
2020. okt. 12. 22:36
9/22 anonim válasza:
Sosem egyszerű. Keresd a szemkontaktust, ha megvan, szolítsd meg, próbálj beszédbe elegyedni, hamar kiderül ha vevő rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!