Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kellene izgulnom amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene izgulnom amikor rosszlányhoz akarok menni?

Figyelt kérdés
Csak nem tudom elképzelni, hogy hogyan megy ez az egész folyamat. Valaki el tudná magyarázni?

2022. dec. 1. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Erre akarsz rárántani vagy komoly a kérdés?
2022. dec. 1. 11:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Voltam már párszor, ha megvan a megfelelő jelölt nagy baj nem történhet
2022. dec. 1. 11:13
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Felhivod.

Idotartam, ár, Idopont megbesz. Mondd egy kb cimet.

Odaersz felhivod, megmondja melyik csongo, hanyas lakas.

Felmesz, puszi, pohar viz, pici smalltalk, tusolas

Megdugod, vagy amit akarsz.

Kifizeted.

Elkoszonsz ahogy anyukad tanitotta.

Elsetalsz.

Nem olyan bonyolult.

2022. dec. 1. 11:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nulla prostizós múltam van, de ha megengeded, segítek.

Felhívod, ad címet. Elmész, becsöngetsz, beenged. Fizetsz, lezuhanyzol, levetköztök, közben némi beszélgetés, hogy teljen az idő. Aztán megteszitek, amit kifizettél.

Utána hazamész. Ha jó vagy hiteltelen volt, nem fog érdekelni, hogy ez az órácska kétnapi munkabéredet vitte el, ha rossz volt, akkor igan. Innen két dolog lehetséges: elfelejted az egészet, vagy próbálkozol másik prostinál.

Megjegyzem, biztos léteznek olyan tündéri egyetemista lányok, akik sok pénzt megérnek.

2022. dec. 1. 11:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4-es voltam. A lezuhanyzol, levetköztök sorrendet nem jól írtam, élőben nehogy elcseszd! A pásztoróra nagyon rövid, a ruhad nem fog annyi idő alatt megszáradni. ;)
2022. dec. 1. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
3.: utána fizetsz? Te jó srác lehetsz, tőlem mindig előre elkérik.
2022. dec. 1. 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell izgulni, de eleinte úgyis fogsz. Ez ilyen: az ember mindig izgul, ha valami olyat csinál, amit előtte még nem próbált.
2022. dec. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!