Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy beleélveztek a barátnőtökbe?
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolat, mindketten húszas éveinkben járunk, és ez néhány hete történt. Nem tőle tudtam meg. Nagyon szeretem, de mégis csak beleélveztek... Már a megcsalás ténye is normális embernél sok. De hogy gumi nélkül... Ti meg tudnátok bocsátani?2022. nov. 30. 20:34
31/46 anonim válasza:
megalázó igen.. de méhogy kapott egy creampie-t is... baromi megaláázó.. és lefogadom ráadásul a pasijának sose engedte...
32/46 anonim válasza:
Azt hiszem, már nem tudnám elképzelni vele tovább.
33/46 anonim válasza:
Engem is megcsaltak. Azt ecsetelte a barátnőjének, hogy velem jobb a szex. S a másikat lekoptatja. Azt gondoltam megbocsátok, de sosem tudtam. Nem a szex miatt. Mert akár megbeszélt nyitott kapcsolatban is benne lettem volna. De aki egyszer áruló az egy mocskos áruló marad. Az árulás nem fér bele sem barátságba, párkapcsolatba főleg nem.
34/46 anonim válasza:
Az hogy védekezés nélkül csinálta az nekem is sok lenne, pedig egy biztonságos higénikus dugást senkitől nem sajnálnék.
35/46 anonim válasza:
Nálam már az is kizáró ok lenne, ha más farka járna a barátnőmben. Igen, lehet hogy kéne hagyni, és hogy házasság előtt még bele kéne férjen, de nálam nem megy. A beleélvezés pedig teljesen kiütné nálam is a biztosítékot, még én sem élvezek a saját barátnőmbe, pedig szed gyógyszert.
36/46 anonim válasza:
hát ez az utolsó... házasság közben még kb gyakoribb... pont ezaz hogy bnősöknél még ég a tűz! fordítva van :/ (engem már 3 milf anyuka fel akart szedni facen)
37/46 anonim válasza:
Rosszul esne, de ha tudnám, hogy gumi nélkül csinálta, akkor azonnal ejtem. Undorító. Velem ne játsszon orosz rulettet..
38/46 anonim válasza:
Most komolyan ez a bajotok? hogy nem gumival? háát ti hulyék vagytok :D
39/46 anonim válasza:
Neked kell ismerni a csajt,hogy mennyire komoly,osszinte veled. Megbocsajtani mindig meg kéne, megha szakitattok is emiatt.
40/46 anonim válasza:
Csúnya, hogy ezt meglépte, de azért ez attól is függ, hogy mennyire komoly a kapcsolatotok. Ha nem foglalkozol vele eleget ne is lepődj meg. Hidd el ilyesmi nem csak veled fordul elő. Ráadásul nagyon sok megcsalás titokban marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!