Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy beleélveztek a barátnőtökbe?
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolat, mindketten húszas éveinkben járunk, és ez néhány hete történt. Nem tőle tudtam meg. Nagyon szeretem, de mégis csak beleélveztek... Már a megcsalás ténye is normális embernél sok. De hogy gumi nélkül... Ti meg tudnátok bocsátani?2022. nov. 30. 20:34
21/46 anonim válasza:
És szomorú se legyél ilyen emberért nem éri meg.
22/46 anonim válasza:
Én aránylag szabadelvű vagyok ilyen téren, de ez nem férne bele nekem sem. Voltam én is olyan kapcsolatban, ahol minden megvolt, jó volt a szex és elég mindkettőnknek, de mégis vágyott mással kipróbálni. Ennek rengeteg oka lehet, kíváncsiság, pótcselekvés, ego fényezés, vagy csak simán egy kisiklott éjszaka. Ezek azért férfiaknál is jócskán jelen szoktak lenni. De egy normális kapcsolatban ez túlzás.
23/46 anonim válasza:
Én a helyedben lehugyoznám a fejét.
24/46 anonim válasza:
Ezt meg tudtad, de ki tudja hányszor voltál már vele úgy, hogy megrakták.
25/46 anonim válasza:
Igen, hagyd ott, mint azt korábban javasolták, de ésszel. Először is eszedbe ne jusson innentől kezdve megdugni, másrészt meg mindenképp várd meg, hogy megjöjjön neki, és csak utána add ki az útját.
Így azért biztosabb, hogy nem fog tudni rádverni egy esetleges későbbi gyerektartást.
26/46 anonim válasza:
Mennyire biztos, hogy ez tényleg megtörtént? Hogy tudtad meg?
Azért ez nekem nem kerek.
28/46 anonim válasza:
Nem a beleélvezés vagy nem beleelvezés a lényeg, hanem az, hogy átbaszott és lassan megfogja mérgezni a bizalmat ami kell egy kapcsolat továbbfejlődéséhez.
29/46 anonim válasza:
Először is totál kiborulnék.... De am lehet megcsaltak már engem csak nem tudok róla. egyik exem végül sose ismerte be de voltak jelek. Borzasztó! Te döntöd el...de ez a megcsalás legsúlyosabb formája hogy konkrétan creampie-t csináltak a nődnek. sajnálom öreg.
30/46 anonim válasza:
Nem azon akadnék ki legjobban hogy beleélveztek,hanem hogy átvert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!