Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy beleélveztek a barátnőtökbe?
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolat, mindketten húszas éveinkben járunk, és ez néhány hete történt. Nem tőle tudtam meg. Nagyon szeretem, de mégis csak beleélveztek... Már a megcsalás ténye is normális embernél sok. De hogy gumi nélkül... Ti meg tudnátok bocsátani?2022. nov. 30. 20:34
2/46 anonim válasza:
Az a baj, hogy a gyereket lehet rád terheli és neked kell felnevelni. Most ha együtt vagyok a barátnőmmel két éve és valaki más beleélvez én meg nevelem a gyerekét az miafaszmár. Én kidobnám a csajt.
3/46 anonim válasza:
Megmondanám hogy ameddig nem megy TELJES KÖRŰ nemibetegség szűrésre, addig nem nyúlok hozzá.
Ha ez megvan, utána elmondanám; ja bocsi. Azt nem mondtam hogy attól mert szerencséd volt (negatív teszt eredmények) én még undorodom tőled. Szóval tünés!
5/46 anonim válasza:
Lett tőle valami baja? Nem. Akkor meg mit rugózol ezen?! Nem szappan az hogy elkopjon egy kis keféléstől. Használd te is amíg lehet, aztán ha van jobb dobd el.
6/46 A kérdező kommentje:
#5 Te nyugodt szívvel kinyalnád, és közben nem gondolnál arra hogy néhány napja más verte bele?
2022. nov. 30. 20:42
7/46 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene.. megkérném, hogy csinálja újra hogy utána úgy dughassam emg, hogy még van a puncijában sperma :D
10/46 anonim válasza:
Én mondjuk kattant vagyok. ilyen téren.
AZONNAL megdugnám.
és szólnék neki hogy legközelebb egyből szóljon ha ilyen történt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!