Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy beleélveztek a barátnőtökbe?
Ha a normális értékrendű embert felétek válogatósnak hívják, akkor tényleg az vagyok
És most a nem aberrált válaszolókhoz szólok: akkor egyezik a véleményünk.
Ezt már a krváskodás netovábbjának tartom. Mert ha az lett volna, hogy ne lett volna minden nap legalább egy szex még hétköznap is, hétvégén meg 3 is, és nem 2 percesek, és nem, ez nem dicsekvés, csak az okokat keresem. Ha nem lett volna kielégítve, és így máshol kereste volna azt, arra még azt is lehet mondani, hogy akkor is megcsalás, és a legundoritóbb formája, de legalább van oka. Tényleg nem értem
Nem itt fogsz megvilágosodni.
.. az hamarabb sikerül ha leülsz beszélgetnie gyet a csibével, "csak őszintén, egyenesen" stílusban
Oké 18, de ez marhára más. Nálatok ez a te tudtoddal, beleegyezéseddel sőt kifejezetten akaratoddal történik.
Meg gyanítom neked is van beleszólásod hogy ki húzza karóba a kedvesedet. Talán nem így állnál a dologhoz, ha valami ótvaros seggszagú cigó toszná egy olyan félpuha disznózsírtöltéses fasszal, amit legutóbb a bábaasszony mosott meg.
Nem túlzottan érdekel hogy ki hányszor élvezett a barátnőmba amíg a mi kapcsolatunk előtt történik. Iyenekkel nem foglalkozom, mert ez a múlt.
Ha kapcsolat alatt történik ez, akkor meg nem az lenne a legnagyobb problémám, hogy beleélveztek, mert tudom hogy kapós a lány, és effektíve el tudom képzelni hogy szemet vetnek rá.
De ez innentől megcsalásnak számít ha beleverték ha nem, és erre nincs bocsánat. Ott nincs enyhítő, vagy súlyosbító tényező, a megcsalás minden esetben megcsalás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!