Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek, ha megtudnátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy beleélveztek a barátnőtökbe?

Figyelt kérdés
2 éves kapcsolat, mindketten húszas éveinkben járunk, és ez néhány hete történt. Nem tőle tudtam meg. Nagyon szeretem, de mégis csak beleélveztek... Már a megcsalás ténye is normális embernél sok. De hogy gumi nélkül... Ti meg tudnátok bocsátani?

2022. nov. 30. 20:34
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
25%
Mit hisztizel hülye gyerek? Nyilván megfürdött már azóta. Nyugodtan megdughatod és kinyalhatod. Vagy te még csak szűz nővel voltál eddig, olyannal akinek senkije sem volt előtted? Válogatós egy gyerek vagy.
2022. nov. 30. 20:53
 12/46 anonim ***** válasza:
98%
Teljesen mindegy, hogy beleélveztek vagy sem, a részletek nem érdekelnek. Ahogy megtudnám, hogy megcsalt, azonnal kiraknám, mint macskát sz..ni. Még az esetleges magyarázkodást sem hallgatnám meg.
2022. nov. 30. 20:59
 13/46 A kérdező kommentje:

Ha a normális értékrendű embert felétek válogatósnak hívják, akkor tényleg az vagyok

És most a nem aberrált válaszolókhoz szólok: akkor egyezik a véleményünk.

Ezt már a krváskodás netovábbjának tartom. Mert ha az lett volna, hogy ne lett volna minden nap legalább egy szex még hétköznap is, hétvégén meg 3 is, és nem 2 percesek, és nem, ez nem dicsekvés, csak az okokat keresem. Ha nem lett volna kielégítve, és így máshol kereste volna azt, arra még azt is lehet mondani, hogy akkor is megcsalás, és a legundoritóbb formája, de legalább van oka. Tényleg nem értem

2022. nov. 30. 21:06
 14/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem itt fogsz megvilágosodni.

.. az hamarabb sikerül ha leülsz beszélgetnie gyet a csibével, "csak őszintén, egyenesen" stílusban

2022. nov. 30. 21:08
 15/46 anonim ***** válasza:
18%
Ezt a picsogást... Szánalmas.
2022. nov. 30. 21:11
 16/46 A kérdező kommentje:
#2 Elkezdtem írni, hogy ő nem olyan, de inkább kitöröltem. Ezek után már
2022. nov. 30. 21:14
 17/46 anonim ***** válasza:
26%
Mi egy cuckold pár vagyunk. A páromba rendszeresen beleélveznek. Nekünk speciel ez simán belefér.
2022. nov. 30. 21:18
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

Oké 18, de ez marhára más. Nálatok ez a te tudtoddal, beleegyezéseddel sőt kifejezetten akaratoddal történik.

Meg gyanítom neked is van beleszólásod hogy ki húzza karóba a kedvesedet. Talán nem így állnál a dologhoz, ha valami ótvaros seggszagú cigó toszná egy olyan félpuha disznózsírtöltéses fasszal, amit legutóbb a bábaasszony mosott meg.

2022. nov. 30. 21:25
 19/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem túlzottan érdekel hogy ki hányszor élvezett a barátnőmba amíg a mi kapcsolatunk előtt történik. Iyenekkel nem foglalkozom, mert ez a múlt.

Ha kapcsolat alatt történik ez, akkor meg nem az lenne a legnagyobb problémám, hogy beleélveztek, mert tudom hogy kapós a lány, és effektíve el tudom képzelni hogy szemet vetnek rá.

De ez innentől megcsalásnak számít ha beleverték ha nem, és erre nincs bocsánat. Ott nincs enyhítő, vagy súlyosbító tényező, a megcsalás minden esetben megcsalás

2022. nov. 30. 21:38
 20/46 anonim ***** válasza:
81%
jéézusom.. azonnal hagynám a francba.. szakítanék a redvás r*bancal! tiszteld meg magad szerintem.
2022. nov. 30. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!