Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nōk, férfiak! AZ baj ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nōk, férfiak! AZ baj ha a párotok nemiszerve kicsit erősebb illatú?

Figyelt kérdés
Ne gondoljatok higéniai hiányosságokra vagy betegségre. Csak erőteljesebb k..i vagy p...i illatra. Ez vonzó vagy inkább zavaró? Mind a két nem véleményére kiváncsi vagyok.
2022. nov. 30. 01:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Inkább vonzó. N
2022. nov. 30. 01:59
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Engem nagyon nagyon zavar.
2022. nov. 30. 02:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Kérlek jelezzétek azt is,hogy férfisk vagy nők vagytok e! Köszönöm!
2022. nov. 30. 02:27
 4/11 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon bejön a termeszetes punciszag, kifejezetten izgato szamomra. En mindig direkt kerem a partnereim h max vizzel mossak meg elotte (ha nem mosdozott stb otte akkor meg sehogy), a tusfurdo illat kifejezetten lelombozó ott.

Altalaban forditva is igy tapasztalom egyebkent bejon a csajoknak a termeszetes farokszag. Persze egyik esetben sem gusztustalansagokra kell gondolni, apolt, kulturalt korulmenyek mellett ertendo a fenti.

2022. nov. 30. 05:37
 5/11 anonim ***** válasza:
62%

Jobban szeretem az illatát ha nincs frissem mosva, felizgat. De azért van határ

N

2022. nov. 30. 06:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Barátnőm hüvelye elég büdös általában (érdekes, van hogy nem érződik, és akkor nagyon finom), közvetlenül fürdés után is, pedig mindig alaposan kimossa. Nem undorodok tőle emiatt, és csak akkor érzem ha nyalom, vagy ujjazás után a kezemen. De picit azért zavar, és nem szeretem több ideig nyalni sem emiatt.
2022. nov. 30. 09:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Engem zavarna.

N

2022. nov. 30. 09:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem baj. Nem bírom az erős szagot.

N

2022. nov. 30. 10:03
 9/11 anonim ***** válasza:

"...Aztán már rájöttem,

Hogy a húsunk szaga

Az övé ázott szalma,

Az enyém vaspor, meg naspolya..."

:)

2022. nov. 30. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik

F

2022. nov. 30. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!