Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Igaz, hogy inkább a kisfarkú férfiak borotválják a nemiszervük, míg a nagyobb farkúak max. a herezacskót? Ki hogy van ezzel?
Mi a tapasztalat. Korosztály vagy méretfüggő az intim borotválás/nyírás?
Fiúk ti borotváljátok, nyírjátok, esetleg natúran hagyjátok? Csajok, a pasitok mit csinál, melyik kedvelitek jobban.
Nemet és kort írjatok kérlek. A fiúk méretet is írhatnak, hogy összehasonlítható legyen a szőrtelenítési szokással.
nincs összefüggés.
van aki igényes, és karbantartja odalenn, van aki sz/*rik bele mindegy mekkora a szerszám
Semmi köze nincsen hozzá ez attól függ ki hogy szereti magán, hogy kényelmes. Nem lehet levonni általánosítást.
Nekem minden eddigi partnerem borotválta mérettől független
A párom soha nem borotválta még a zacsiját sem.
19L
Szerintem sincs összefüggés a kettő között. Edzőtársaim között minden srác borotválja vagy trimmeli.
Nekem évek óta borotvált, mert így tetszik és kényelmes. A partnereim se szeretnek szőrt nyalogatni.
Amúgy a méretem 10-11cm lankadtan és 16cm mereven.
F31
Szerintem ez méret független
Bár az is igaz higy a borotválás vizuálisan növeli a méretét.
Idáig mindenki az tapasztalja, hogy a szőrtelenítés az igényesség és kényelem kérdése, illetve a trimmelés is ide sorolható még. A trimmelést illetően mire gondoltok: borostás vagy inkább ilyen 1-2 centi hosszú szőrzet?
Az első válaszoló szerint a rövidre nyírt a legférfiasabb. Ki gondolja még azt, hogy a férfias férfi az ápolt és nem full szőrös. Esetleg olyan, aki szerint az alfahím natúr odalent?
Köszönöm az eddigi érdekes és hasznos válaszokat. Várjuk a többit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!