Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és nők (esetleg lányok), van hogy büszkék vagytok a nemiszervezekre?
Ez egy igen érdekes kérdés.
Konkretizálva...
Van úgy, hogy annyira szeretitek a nemiszerveteket, hogy néma csak simagatjátok, férfiak esetében 1-2 ujjal végig simítjátok a tövétől a makkig, majd vissza, mmesetleg random megragadjátok finoman, le húzzátok a figymát és szorítjátok a törzset nézve ahogy vérrel telítődik meg a makk.
Lányok esetében csak néha megsinagatjátok, vagy a tükörben képesek vagytok hosszú perceken àt nézni a puncitokat, esetleg rámarkoltok, vagy akármi...
Ezen kérdésben fontos, hogy a maszturbálásra való célzott szándék itt NE legyen, ne azért nyúlj magadhoz mert maszturbálnál, csak azért mert büszke vagy a "játékodra"
Kérlek írjátok meg a nemetek és korotok.
Azt nem mondanám, hogy büszke vagyok rá vagyis ilyet még sosem mondtam. Inkább azt, hogy teljesen megvagyok vele elégedve.
És igen, néha szokott olyan lenni, hogy nem akarok önkielégíteni, csak egy picit játszom vele. :)
26F
Igazából így még soha nem gondolkodtam ezen,annyira nem érdekel
Meg vagyok vele barátkozva meg úgy vagyok vele,hogy úgyse tudok rajta változtatni semmit
Igen, szokott lenni, kb havonta 1-2 alkalom, amikor csak nézem kb 10 percig és csak örülök, hogy szép.
21L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!