Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak és nők (esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak és nők (esetleg lányok), van hogy büszkék vagytok a nemiszervezekre?

Figyelt kérdés

Ez egy igen érdekes kérdés.

Konkretizálva...

Van úgy, hogy annyira szeretitek a nemiszerveteket, hogy néma csak simagatjátok, férfiak esetében 1-2 ujjal végig simítjátok a tövétől a makkig, majd vissza, mmesetleg random megragadjátok finoman, le húzzátok a figymát és szorítjátok a törzset nézve ahogy vérrel telítődik meg a makk.

Lányok esetében csak néha megsinagatjátok, vagy a tükörben képesek vagytok hosszú perceken àt nézni a puncitokat, esetleg rámarkoltok, vagy akármi...

Ezen kérdésben fontos, hogy a maszturbálásra való célzott szándék itt NE legyen, ne azért nyúlj magadhoz mert maszturbálnál, csak azért mert büszke vagy a "játékodra"

Kérlek írjátok meg a nemetek és korotok.

2020. máj. 13. 23:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem mondanám, hogy büszke vagyok rá vagyis ilyet még sosem mondtam. Inkább azt, hogy teljesen megvagyok vele elégedve.

És igen, néha szokott olyan lenni, hogy nem akarok önkielégíteni, csak egy picit játszom vele. :)

26F

2020. máj. 13. 23:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazából így még soha nem gondolkodtam ezen,annyira nem érdekel

Meg vagyok vele barátkozva meg úgy vagyok vele,hogy úgyse tudok rajta változtatni semmit

2020. máj. 13. 23:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Megesik este a tükör előtt, hogy megszemlélem a farkam és nem csak egy pillantás erejéig. 18/F
2020. máj. 13. 23:44
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Igen, szokott lenni, kb havonta 1-2 alkalom, amikor csak nézem kb 10 percig és csak örülök, hogy szép.

21L

2020. máj. 14. 00:08
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Nokent unalmasnak erzem, ebben cserelnek a ferfiakkal. Visszajelzesek alapjan kivulrol szep, belulrol csoda feszes, de akkor inkabb cici. Szoval csak unalmas, pasi nelkul nem talalom fel magam. Pedig jo lenne onellatobbnak lenni ket randi kozt.
2020. máj. 14. 00:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. máj. 14. 00:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Mindig.
2020. máj. 14. 00:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Dehogy. Inkább taszít, ocsmány.
2020. máj. 14. 00:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Eleve ahogy elkezdted a mondatot, az már maszti. Onnantól már nehéz megállni, hogy ne az legyen a vége. Közben szoktam benne gyönyörködni, tetszik mikor kemény mint a beton és szép eres.
2020. máj. 14. 05:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy 47. 🙃
2020. máj. 14. 05:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!