Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy szükségem van az intimitásra?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt,én vagyok a nö. már a kapcsolat elején voltak merevedési problémái, azt mondta csak izgul. Aztán ez rendbe jött, 1 hónapig rendszeresen tudtunk szexelni, majd újra jelentkeztek a merevedési problémák, elöször csak szex közben lankadt le, majd késöbb már fel sem állt, elmaradtak a reggeli merevedései is. Elment orvoshoz, prosztatagyulladást állapított meg, amit már két hónapja kezelnek, kicsit javult a helyzet.

3 hónapja nem közeledett felém, együtt élünk, nem is igyekszik kielégíteni semmilyen formában. És az idö elteltével egyre frusztráltabb vagyok. Próbáltam beszélni vele, de szerintem nem értette meg a lényeget. Ti mit csinálnátok?

2022. nov. 28. 04:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

19# Nem tudom, milyen a prosztatagyulladás. De nem is számít, mert én egy pár hónapos ismeretség után nem kötelezném el magam egy szexuális téren teljesen inaktív fél mellett.

Ha a pasas meggyógyul, lesz még nője.

Te jöttél a terhesség utáni példáddal, ami egy teljesen értelmetlen összehasonlítási alap.

Ha 10 év kapcsolat után lenne impotens a férfi, az más sztori lenne, de ez itt nem az a szituáció.

2022. nov. 29. 13:52
 22/22 anonim ***** válasza:
Egészségügyi probléma miatt akartad elhagyni? Remélem azóta szakított veled.
2023. jún. 24. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!