Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg a párommal, hogy szükségem van az intimitásra?
Fél éve vagyunk együtt,én vagyok a nö. már a kapcsolat elején voltak merevedési problémái, azt mondta csak izgul. Aztán ez rendbe jött, 1 hónapig rendszeresen tudtunk szexelni, majd újra jelentkeztek a merevedési problémák, elöször csak szex közben lankadt le, majd késöbb már fel sem állt, elmaradtak a reggeli merevedései is. Elment orvoshoz, prosztatagyulladást állapított meg, amit már két hónapja kezelnek, kicsit javult a helyzet.
3 hónapja nem közeledett felém, együtt élünk, nem is igyekszik kielégíteni semmilyen formában. És az idö elteltével egyre frusztráltabb vagyok. Próbáltam beszélni vele, de szerintem nem értette meg a lényeget. Ti mit csinálnátok?
Persze, én igyekszem türelmes lenni.
Csak nem olyan egyszerü, ha az emberhez hozzá sem nyúlnak hónapokon keresztül.
Köszönöm a válaszokat.
Ha hat hónapja vagytok együtt, amiből összesen egy hónap intimitás jutott neked. Kicsit sietősnek érzem az összeköltözést is (azt írtad, hogy együtt éltek).
Lépj tovább.
De amikor a nő terhesség/szülés idején nem szexel a férjével, akkor jaj de szemét a pasi hogy nem türelmes?!
És ezt nőként irom. Tudod kérdező jobb is ha különmentek, aztán majd ha szülsz és neadjisten nem lesz kedved szexelni hónapokon at, akkor majd jusson eszedbe a kérdésed!
17# semmi köze ennek az esethez a szülés utáni nemkívánásnak. Itt egy tök friss kapcsolatról van szó, ahol a két fél igényei nem hogy nem passzolnak, de még köszönőviszonyban sincsenek.
Nem arról van szó, hogy tíz boldog együtt töltött év után a férfinek egészségi problémája van, hanem hogy egy tiszavirág életű kapcsolatban szinte sosem adta meg azt, amire a nő vágyott.
Nincs itt semmi szemétség, meg megbecsülés hiánya.
Gondolom még nem vettek fel együtt babaváró hitelt meg CSOK-ot, ezért most kell abbahagyni, mielőtt még bármi komoly kialakulna. Mert azért egy 6 hónapos kapcsolatot komolynak nevezni böszmeség lenne.
18# a pasi beteg. Te tudod mivel jár egy prosztatagyulladás?
Nem arról van szó hogy a pasi nem akar szexelni hanem betegség miatt nem tud. Nagy különbség!
Volt már 10 éves kapcsolatom, ott is volt betegség miatt több hónapos szexmentes élet, de azért a fenekemet, mellemet megfogta, megcsókolt.
Itt most nem is a szexröl van szó, mert persze azt megértem, hogy nincs. A többi egyebet hiányolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!