Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy szükségem van az intimitásra?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt,én vagyok a nö. már a kapcsolat elején voltak merevedési problémái, azt mondta csak izgul. Aztán ez rendbe jött, 1 hónapig rendszeresen tudtunk szexelni, majd újra jelentkeztek a merevedési problémák, elöször csak szex közben lankadt le, majd késöbb már fel sem állt, elmaradtak a reggeli merevedései is. Elment orvoshoz, prosztatagyulladást állapított meg, amit már két hónapja kezelnek, kicsit javult a helyzet.

3 hónapja nem közeledett felém, együtt élünk, nem is igyekszik kielégíteni semmilyen formában. És az idö elteltével egyre frusztráltabb vagyok. Próbáltam beszélni vele, de szerintem nem értette meg a lényeget. Ti mit csinálnátok?

2022. nov. 28. 04:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Próbálj beszélni vele! Ha neked szükséged van szexre akkor vagy csinál magával valamit vagy engedi , hogy mással keress örömeket. Párkapcsolat szex nélkül lélekromboló és megalázó. Férfiként írom , tapasztalatból ,hogy boldogtalan és sivár életed lesz. Az élet egyik legnagyobb örömforrásától foszt meg. Vagy keressen egy aszexuális nőt (nem lesz nehéz dolga).
2022. nov. 28. 12:22
 12/22 A kérdező kommentje:

Persze, én igyekszem türelmes lenni.

Csak nem olyan egyszerü, ha az emberhez hozzá sem nyúlnak hónapokon keresztül.

Köszönöm a válaszokat.

2022. nov. 28. 12:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Igaz én pasi vagyok. Nagyon türelmes voltam. Éveken keresztül a mai napig türelmes vagyok. Az elején rövidre kell zárni az ilyen kapcsolatot! Lelkileg nagyon sokat fogsz szenvedni és sérülni. Beragadhatsz egy szar szex és intimitás nélküli kapcsolatba. Majd ti is nézitek a Netflixet egymástól másfél méter távolságra. Nekem is elvette a kedvem a szextől a nőktől és az egész élettől. Egy életunt embert csinált belőlem a kedves párom. Olyan kapcsolatban leszel mint a nyuggerek minden hátrányával és nulla előnyével. Maximum fél éven belül kell ezt lezárni!
2022. nov. 28. 12:35
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem még baromira önző is a pasi ugyanúgy mint az én párom. Ha merevedési gondjaim lennének mindent megtennék , hogy ezt orvosoljam. Ha nem tudnám nem kényszeríteném a párom akármennyire is szeretem egy szexmentes kapcsoltba. Ha én nem vagyok képes rá akkor pont az a bizonyíték, hogy nem vagyok önző , hogy elengedem. De megfosztani a szextől , arra nem lennék képes. Ha szeret egy kicsit is akkor nem teszi ezt veled!
2022. nov. 28. 12:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha hat hónapja vagytok együtt, amiből összesen egy hónap intimitás jutott neked. Kicsit sietősnek érzem az összeköltözést is (azt írtad, hogy együtt éltek).

Lépj tovább.

2022. nov. 28. 12:49
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Nem érdemel ilyen NŐT a párod! Keress olyat aki megbecsül és kívánni fog!
2022. nov. 28. 12:51
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

De amikor a nő terhesség/szülés idején nem szexel a férjével, akkor jaj de szemét a pasi hogy nem türelmes?!

És ezt nőként irom. Tudod kérdező jobb is ha különmentek, aztán majd ha szülsz és neadjisten nem lesz kedved szexelni hónapokon at, akkor majd jusson eszedbe a kérdésed!

2022. nov. 28. 16:31
 18/22 anonim ***** válasza:
72%

17# semmi köze ennek az esethez a szülés utáni nemkívánásnak. Itt egy tök friss kapcsolatról van szó, ahol a két fél igényei nem hogy nem passzolnak, de még köszönőviszonyban sincsenek.

Nem arról van szó, hogy tíz boldog együtt töltött év után a férfinek egészségi problémája van, hanem hogy egy tiszavirág életű kapcsolatban szinte sosem adta meg azt, amire a nő vágyott.

Nincs itt semmi szemétség, meg megbecsülés hiánya.

Gondolom még nem vettek fel együtt babaváró hitelt meg CSOK-ot, ezért most kell abbahagyni, mielőtt még bármi komoly kialakulna. Mert azért egy 6 hónapos kapcsolatot komolynak nevezni böszmeség lenne.

2022. nov. 28. 16:54
 19/22 anonim ***** válasza:
70%

18# a pasi beteg. Te tudod mivel jár egy prosztatagyulladás?

Nem arról van szó hogy a pasi nem akar szexelni hanem betegség miatt nem tud. Nagy különbség!

2022. nov. 28. 17:41
 20/22 A kérdező kommentje:

Volt már 10 éves kapcsolatom, ott is volt betegség miatt több hónapos szexmentes élet, de azért a fenekemet, mellemet megfogta, megcsókolt.

Itt most nem is a szexröl van szó, mert persze azt megértem, hogy nincs. A többi egyebet hiányolom.

2022. nov. 28. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!