Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy szükségem van az intimitásra?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt,én vagyok a nö. már a kapcsolat elején voltak merevedési problémái, azt mondta csak izgul. Aztán ez rendbe jött, 1 hónapig rendszeresen tudtunk szexelni, majd újra jelentkeztek a merevedési problémák, elöször csak szex közben lankadt le, majd késöbb már fel sem állt, elmaradtak a reggeli merevedései is. Elment orvoshoz, prosztatagyulladást állapított meg, amit már két hónapja kezelnek, kicsit javult a helyzet.

3 hónapja nem közeledett felém, együtt élünk, nem is igyekszik kielégíteni semmilyen formában. És az idö elteltével egyre frusztráltabb vagyok. Próbáltam beszélni vele, de szerintem nem értette meg a lényeget. Ti mit csinálnátok?

2022. nov. 28. 04:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Küld orvoshoz vagy keress szeretőt.
2022. nov. 28. 05:23
 2/22 anonim ***** válasza:
66%
Szerető. 😊
2022. nov. 28. 05:28
 3/22 anonim ***** válasza:
84%

Tipikus esete a megszoksz, vagy megszöksz nek.

Sajnos ilyenkor vagy tűrsz és gyötrelmesen vársz a megváltozhatatlanra, vagy félreteszed a tisztességed és a szereteted mellett, hogy ne kelljen otthagynod, emiatt megalázó módon. Keresel és tartasz egy szeretőt. Őszintén szólva a fél év nem olyan hosszú idő, de ugye az élmények, összekovácsolódás, és más dolgok, nem napokban mérhetők.

Pro és kontra. Őszinteség, nyitsz, indokolsz, lépsz. Hogy le vagy csak szerető felé, az a te dolgod! Fogalmazzunk egyszerűen, egy nyitott kapcsolat a megoldás.

2022. nov. 28. 06:20
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Fél év elteltével nem gondolnám hogy házasok vagytok. Ha gyerek és igazából semmi nem köt össze titeket. És a kommunikáció sem oldja meg a problémáitokat, akkor szakíts vele. Ez az idő előrehaladtával még rosszabb lesz. Javulni nem fog. Úgyhogy ha semmi kapocs nincs köztetek, nem a szerető a megoldás, hanem az elválás.
2022. nov. 28. 06:40
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
"szerető" helyett inkább szakíts.
2022. nov. 28. 06:45
 6/22 StevenUp ***** válasza:
100%

Igazából érdemes lenne elolvasni a gyógyszerek lehetséges mellékhatásait. Lehet hogy benne van valami ami kihatással van a vágycsökkenésre. 🤷‍♂️ De ez csak egy tipp.

A pasiknak ez érzékeny téma, és lehet azért nem közelít feléd mert verbálisan vagy nonverbálisan jelzed felé akarva akaratlanul, hogy nem tekinted férfinak.

2022. nov. 28. 07:32
 7/22 anonim ***** válasza:
84%

Hazamész, megmosod a popódat és puncidat. Befekszel az ágyba bugyi nélkül és mikor megjön behivod a szobába. Kitakarod magad alul, és megmondod:

"Nagyon szeretném, hogy jól kinyalj"

Ha nem büdi a puncid és a pasiban van egy kis férfiasság akkor készséggel megteszi.

Nem mellesleg érdemes lenne nemi úton terjedő fertőzésekre is kivizsgálni (mert az urológus ezt vélhetően nem tette meg mai napig sem, hiszen teljesen fogalmatlanok hozzá )

Elmehetsz te is STD szűrésre, mert van hogy pl a pasinál sokkal nehezebb kimutatni mint a nőnél. Ha találnak valamit, sokkal könnyebb lesz a terápia a fickónak is. Persze ezzel nem azt mondom h ez a baja, de benne van a pakliban.

2022. nov. 28. 08:36
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is voltak átmeneti gondok. Ha voltak már problémái, akkor eleve iszonyú stressz lehet benne, hogy fog e menni.

Aztán, hallottam már, hogy prosztatagyuszi mellett kb. fél évig abszolút nem is kivánta vki a szexet. Azt hogy miért nem segit rajtad...hát, képzeld el a forditott helyzetet: Te szivesen tennél vele bármit, ha abszolút nincs ingerenciád a szexre?? Mert én nem.

2022. nov. 28. 08:56
 9/22 A kérdező kommentje:
Voltam STD szürésen, negatív minden eredményem.
2022. nov. 28. 10:37
 10/22 anonim ***** válasza:
49%
Szép válaszok. De ha a nőnek van valami egészségügyi problémája akkor a férfi egy bunkó paraszt, ha nem türelmes, vagy megfordul a fejében hogy mást keres. Szerintem a kedves kérdezőnek kellene inkább megértenie, hogy most türelemmel kell lenni amíg a szerszám meg nem gyógyul.
2022. nov. 28. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!