Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a fiatalok akik együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiatalok akik együtt élnek általában napi egyszer de inkább többször szexelnek?

Figyelt kérdés
Én még sosem éltem együtt lánnyal de jó lehet ha tényleg ennyiszer szexelnek. De egy pár év után nem sokalnak be a sok dugástól?
2022. nov. 27. 09:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

"De egy pár év után nem sokalnak be a sok dugástól?"

de igen. az elején lehet, hogy nagyon sokat szexeltek, de néhány hónap együttélés után már elkezd kopni a varázsa, hogy mindig ott vagytok egymásnak. na meg könnyű átesni a másik végletbe, hogy 0/24 egymás nyakán vagytok, aztán olyan megszokottá válik a másik jelenléte, mint rajtad a melegítőnadrág (hasonlóan kellemes-kényelmes, és kábé hasonló mértékben izgi)

na meg ahhoz, hogy valóban kívánjátok a napi többszöri menetet, azért elég kreatívnak kell lenni mindkét fél részéről (vagy olyan beállítottságúnak, aki a TV-ben is képes minden este ugyanazt a sorozatot nézni örömmel tíz-húsz éven keresztül). na meg sok szabadidő és kevés más elfoglaltság.

2022. nov. 27. 12:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Én sem értem azokat, akik ennyit szexelnek. Mást nem is csináltok együtt? Napi 2 szexhez azért már 2 óra szabadidő kell, és akkor még nem beszéltük meg, hogy mi volt aznap a munkahelyen, nem főztünk, nem takarítottunk, nem néztünk videókat, nem olvastunk, nem vittük le sétálni a kutyát stb.
2022. nov. 27. 12:51
 13/24 anonim ***** válasza:

Dehogy kell hozzá 2 óra. Mindenkinél más, hogy mi az ideális, de 1 órás reszeléseknek én nem látom értelmét.

2022. nov. 27. 12:55
 14/24 anonim ***** válasza:
12: a munkaidő 8 óra, az utazás 2 óra,még mindig bőven marad a napból, és nem kell 1 órának lenni egy menetnek, nagyon nem, főleg hétköznap
2022. nov. 27. 12:56
 15/24 anonim ***** válasza:

13

De nem csak a reszelés része létezik. Nálunk pl.nem 5 perc az előjáték, mi szoktunk utána feküdni az ágyban, beszélgetünk, csókolózunk, simogatjuk egymást, aztán ugye zuhanyozni is el kell menni. Hamar eltelik egy óra így.

2022. nov. 27. 12:58
 16/24 anonim ***** válasza:
63%

15: pedig mennyire jó egy gyors menet :D

nem kell itt fél óráig romcsikázni

2022. nov. 27. 13:00
 17/24 anonim ***** válasza:
45%
meg kötelező utána zuhanyozni? f aszt is csak zsebkedőbe fogod meg?
2022. nov. 27. 13:01
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

De, kell fél óráig romcsikázni. Ha nem arra vágynék, akkor masztiznék egyet, az megvan 2 perc alatt. És igen, általában zuhanyzok szex után, mert megizzadunk, meg nyálasak stb. vagyunk, szerintem jó ha erre van igénye az embernek.

De jó, elfogadom, hogy vannak akik a mennyiségre mennek, és nem a minőségre.

2022. nov. 27. 13:05
 19/24 anonim ***** válasza:
45%

:D:D:D:D: tudtam hogy ez a bullshit fog jönni :D fuujj nehogy már a párod illata rajtad legyen mert undi, és minőségileg nyal fél órát, juj de jó :D

kiscsillag azért már más a dugást szereti, nem a mennyiséget hajkurássza, hanem a párját szeretné magába, és nem nyalatni magát a végtelenségik

2022. nov. 27. 13:07
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát, te tudod. Szerintem a nagy átlaghoz képest nálatok körülményesebb minden, azért ilyen hosszú idő, de ez nem mindenkinél van így, és emiatt nem megy rá a fél napjuk 2 menetre. Nem mondom, hogy bármelyik is jobb lenne, csak az eredeti kérdésedre tértem vissza, hogy másoknak hogy fér bele

2022. nov. 27. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!