Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a fiatalok akik együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a fiatalok akik együtt élnek általában napi egyszer de inkább többször szexelnek?

Figyelt kérdés
Én még sosem éltem együtt lánnyal de jó lehet ha tényleg ennyiszer szexelnek. De egy pár év után nem sokalnak be a sok dugástól?
2022. nov. 27. 09:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

6 éve vagyunk együtt a párommal

Kb 3 éve élünk együtt minden nap vagy minden másnap szexelünk

Megesett már hogy napi 2 x is

:)

2022. nov. 27. 09:04
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Amióta együtt élek a párommal többször is szexelünk naponta. És mivel csak ketten lakunk, ezért felszabadító érzés, hogy például szexelhetünk hangosan, nyitott szobaajtónál, valamint nem hallja senki a csattogó hangokat.
2022. nov. 27. 09:06
 3/24 anonim ***** válasza:
Amikor együtt éltem az exemmel akkor a napi 1 alap volt, inkább a 2 volt jellemző, de volt olyan is, hogy egész nap mást se csináltunk csak szexeltunk, még enni sem ettünk, csak este, annyira egymásra voltunk kattanva.
2022. nov. 27. 09:50
 4/24 anonim ***** válasza:
68%
Mindig van reggel és este. Hétvégén ha nem megyünk sehová, egész nap pucéran és ahányszor feláll, már dugunk is.
2022. nov. 27. 10:04
 5/24 anonim ***** válasza:
napi 1-2 megvan.. de annyira már nem vagyunk fiatalok 32és31
2022. nov. 27. 10:11
 6/24 anonim ***** válasza:
Minden nap egyszer, kb 2 hetente van hogy sikerül második menet is, ez inkább rajtam múlik férfiként. Vagy ami plusz extra volt párszor még, hogy htévégén a reggeli merevedésemet levezette egy jó szopással, de még szexeltünk is párszor. Az első 3 hónapban nagyon motiváltak voltunk mindketten, mennyei volt a szex. Aztán most ő mintha már unná, inkább csak kötelező kör lenne az egész, meg fáradt is sokszor. Mindez valamivel több, mint 6 hónap után. De már én sem vagyok olyan kanos, hogy minden este kelljen. Szóval ez szerintem minden kapcsolatban így van, pár év, és nálunk is lesz egy havi szex, ezt el kell fogadni.
2022. nov. 27. 10:18
 7/24 anonim ***** válasza:

Mi nem.

3 éve élünk együtt, az első 3 hónapban volt így, hogy majdnem minden nap, naponta akár 2x-3x is, aztán beállt heti 2-re. Nekünk ez megfelel, mást is szoktunk csinálni együtt, meghát időnk és energiánk se nagyon lenne többre a munka és a tanulás mellett.

2022. nov. 27. 10:26
 8/24 anonim ***** válasza:
Változó, szabadidő függvénye is. Nekem távkapcsolatnál volt az, hogy heti 1 együtt töltött hétvége alatt akartuk behozni az egész hetet, és napi 3-4 (vagy több) alkalommal voltunk együtt. Utána az együttéléssel ez csökkent, volt, hogy 2-3 naponta 1x szexeltünk, meg olyan is, hogy ismét napjában többször, ha épp kevesebb tennivaló akadt.
2022. nov. 27. 10:36
 9/24 anonim ***** válasza:
5 eve vagyunk egyutt, 4,5 eve egyutt elunk, naponta, ketnaponta dugunk, de hetvegen van hogy 3x is. Elejen napokat vegigdugtunk
2022. nov. 27. 10:43
 10/24 anonim ***** válasza:
Ki se veszem az asszonybull. Így lett a mi kis fálunk!
2022. nov. 27. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!