Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyira passzív az ágyban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira passzív az ágyban, teljesen elvette a kedvem a szextől. Hogy lehet ez? Miért ilyen egy férfi?

Figyelt kérdés

Nagyon rendes, talpig úriember, a legkedvesebb és legfigyelmesebb férfi, akivel valaha találkoztam.

Állandóan meglepetésekkel halmoz el, mindig jókedvű, maximálisan segítőkész.

A szexualitás köztünk a következő:

Elkezdünk csókolózni, ami tart addig amíg merevedése lesz. Leül, elkezdem szájjal kényeztetni, majd megyünk az ágyba, ahol hátra fekszik, én lovagolok rajta néhány percig és elmegy. Majd pihenünk.

Heti 2x.

Nem hiszem, hogy ilyen egy jó szexuális élet.

Ettől az unalmas rutintól már teljesen elment a kedvem az egész szex fogalmáról.

Próbáltam vele kommunikálni, annyi lett belőle, hogy ő hátra fekszik és néha lovaglás előtt 69-ben kenyeztett engem, de meg sem érzem.

Régebben imádtam a szexet, igazából szexmániás voltam, még swinger klubba is jártam.

Mára el sem tudom képzelni mit szerettem benne..

2022. nov. 23. 09:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Látod ez van amikor valaki szexuális teljesítménye elválik a személyiségétől. A fickó szimplán csak gyenge az ágyban, mondtad neki mégsem akar fejlődni mert fejben nincs ott. Vagy elfogadod hogy a pasiból ennyit lehet kihozni, vagy továbblépsz. Tiéd a döntés joga.
2022. nov. 23. 12:53
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

Na látod! Ilyen a szex!

Anno fiatalabb koromban én is nagyon vártam, hogy kipróbálhassam, aztán az alkalmak során arra sikerült rádöbbennem , hogy nem is akkora nagy szám mint ahogyan főleg itt előadják.

Egyszóval csalódtam.

Nem bánom, több időm marad a hobbijaimra.

A kérdésedhez annyit fűznék, hogy a pasi azért olyan az ágyban, mert mint írtad milyen kedves veled, előzékeny,stb. És ezek után úgy van vele, hogy akkor most te jössz…

F.44

2022. nov. 23. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom elhagyni nem fogod,akkor meg ne nyavajogj,szokd meg.Ha nem változtatsz akkor neked ez így jó.
2022. nov. 23. 14:41
 14/18 A kérdező kommentje:

A szeretővel nem hiszem javulna a helyzetem, hiszen a kellemetlen szexuális együttlétek a párommal változatlan megmaradnának, ami az alapvető gond.

Szakítani azért nehéz, mert nem tudom megindokolni. Mit mondok? Nem tettél eleget a kapcsolatba? Az abszurd lenne, hiszen pont hogy rengeteget tesz a kapcsolatunkba, időt, pénzt, energiát.

Az igazat nem tudom, mert a férfiasságát bántanám meg vele, amit a legkevésbé sem érdemel.

Szerintem itt jön a tipikus ghosting.

Eltűnők magyarázat nélkül és inkább utáljon engem, gondoljon rólam minden rosszat.

2022. nov. 24. 09:04
 15/18 anonim ***** válasza:

13.

Miért hagyná el??

Egy kapcsolat nem csak a szexről szól.

Nálunk sincs minden rendben, de mivel szeretem a páromat ezért nem fogom elhagyni, érzelem is van némelyik emberben, és nem csak állatias ösztön..

12-es voltam.

2022. nov. 24. 16:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Csak, hát találhatsz magadnak olyat is, akivel a szex is rendben van, meg azonkívül is nagyon megértitek egymást, akkor meg miért ne váltana, csak nyer vele.

2022. nov. 25. 12:25
 17/18 anonim ***** válasza:

16.

Az igaz, de ha szeretsz valakit, akkor nem megy a szakítás olyan egyszerűen.

Én lehet régi vágású vagyok, de akit szeretek azt nem tárgyként kezelem, hogy érzéketlenül lecseréljem.

Mellesleg tökéletes ember nincsen, én sem vagyok az, tehát akivel jó lenne a szex, azzal lehet más nem tetszene.

Akkor? Menjek tovább?

2022. nov. 25. 13:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Persze, ebben is van igazság, sőt..., de én azt mondtam, hogy azzal a másikkal is jó minden, plusz még a szex is, na akkor érdemes meggondolni a lépést, de igazad van, akár meg is bánhatja az ember.

2022. nov. 25. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!