Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira passzív az ágyban, teljesen elvette a kedvem a szextől. Hogy lehet ez? Miért ilyen egy férfi?
Nagyon rendes, talpig úriember, a legkedvesebb és legfigyelmesebb férfi, akivel valaha találkoztam.
Állandóan meglepetésekkel halmoz el, mindig jókedvű, maximálisan segítőkész.
A szexualitás köztünk a következő:
Elkezdünk csókolózni, ami tart addig amíg merevedése lesz. Leül, elkezdem szájjal kényeztetni, majd megyünk az ágyba, ahol hátra fekszik, én lovagolok rajta néhány percig és elmegy. Majd pihenünk.
Heti 2x.
Nem hiszem, hogy ilyen egy jó szexuális élet.
Ettől az unalmas rutintól már teljesen elment a kedvem az egész szex fogalmáról.
Próbáltam vele kommunikálni, annyi lett belőle, hogy ő hátra fekszik és néha lovaglás előtt 69-ben kenyeztett engem, de meg sem érzem.
Régebben imádtam a szexet, igazából szexmániás voltam, még swinger klubba is jártam.
Mára el sem tudom képzelni mit szerettem benne..
Szerintem egyszerűen csak nem látja, hogy neked így nem jó. Ennyi.
Szex közben is mondd neki te mit szeretnél. Akkor is fontos a kommunikáció. Ha megbeszéled vele milyen igényeid vannak, de akkor sem változik semmi, akkor talán szimplán csak önző az ágyban.
Nem értem miért ilyen.
Mert ha huszonéves lenne, megérteném, hogy tapasztalatlan, fél, és tanítanom kell. De 40 feletti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!