Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párom szinte teljesen passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szinte teljesen passzív a sexben, van erre megoldás? 35F

Figyelt kérdés

14 éve vagyunk együtt, két évvel fiatalabb Kedvesem, és van két közös gyerkőcünk is. Az elmúlt évek alatt azt vettem észre, hogy egyre inkább inaktívabb, jelenleg ott tartunk, hogy már nem csak a kezdeményezés marad rám, hanem a teljes aktus alatt az összes "meló", és beleuntam. Az utóbbi minimum fél évben az együttléteink során már nem volt orgazmusom sem (neki 1-2/alaklom), és különösebben nem is élveztem, inkább azon voltam, hogy legyünk túl rajta. Urak! Más is tapasztalt ilyet?

Hölgyeim! Valaki volt már ilyen állapotban?

Az utolsó esély a szexuálpszichológus lesz.

2020. nov. 11. 11:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb megoldás, ha ezt megbeszélitek. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció. Mondd el neki ezt, próbáljatok rá megoldást találni. Ha végképp nem sikerül, akkor forduljatok szexuálpszichológushoz.
2020. nov. 11. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele, hogy ő is csináljon valamit, ne csak várja az orgazmust. Leültök, akár iszogattok is közben és szépen átrágjátok, mi okozza a hibát. Vagy álj meg aktus közben és figyeld a reakcióját. Ha rájön hogy most rajta van a sor és átveszi az irányítást akkor minden rendben, de ha fekszik mint egy fatörzs akkor mwnjetek szakemberhez
2020. nov. 11. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha okosan csinalod nem lesz defenzív. Pl hozd fel ugy h dragam azt vettem eszre mintha mostanaban nem elvezned annyira az egyuttleteinket, van valami esetleg a hatterben, bant balami? Ha megkerdezi mibol gondolod mondhatod h ugy tunik mashol jar neha az eszed, hogy nem vagy annyira mar szenvedelyes/aktiv a szexben. Tudok en valamit tenni h jobb legyen neked?
2020. nov. 11. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Mielott valaki belemkot hogy na de mar a no a hibas miert a ferfi probaljon felelosseget vallalni, az a valasz h a parkapcsolatok fokent ha ilyen hosszu tavuak ket ember erzelmeire epulnek, konnyu megbantani, ratenyerelni egymas gombjaira egy ido utan uh ha azt akarod h a masik meghalljon teged es felelosseget vallaljon konfrontacio helyett egyszerubb leepiteni a defenziv valaszt. Egy modja ennek ha a masikat megerosited az erzelmeidben vagy nem személyeskedsz hanem a problemara fokuszalsz.
2020. nov. 11. 13:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 3as válaszolóval. A kommunikáció az alapja mindennek.

Amilyen hosszú ideje együtt vagytok nem érdemes kertelni, nyíltan és őszintén beszéljétek ezt meg.

Muszáj rá térni a témára mert nem lesz jó vége...

Velem is történt ilyen.

A párommal először kedvesen és őszintén, tapintatosan próbáltam ezt megbeszélni.

Nem vette komolyan... Újabb hónapok teltek el...

Aztán kicsit erősebb hangnemben magyaráztam el neki hogy ideje Hogy ezt a problémát komolyan vegye és megpróbáljuk megoldani mert a kapcsolatunk totál rá megy. És ha nem akarja hogy vége legyen vagy megcsalás legyen a vége akkor vagy oldjuk ezt meg ha ő is akarja vagy akkor legyen vége, mert ebbe bele őrülök Így.

Itt már komolyan vette a dolgot.... Látta hogy nem viccelek és elveszíthetjük egymást és azonnal elkezdtunk foglalkozni a problémával.

Azóta hálistennek minden rendben köztünk.

2020. nov. 11. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy túl monoton? Hogy valami másra vágyik? Hogy unja, hogy mindig ugyanúgy megy minden, ugyanúgy kezdődik, és végződik? A durvább szexet nem szeretnétek kipróbálni?
2020. nov. 11. 14:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Sajnos ezt elfelejtettem már az elején írni, hogy a beszélgetésen már réges-régen túl vagyunk (években mérve), és igen hamar rájöttem, hogy a defenzív megközelítés semmi eredményt nem hoz. Amikor nyíltan közöltem a problémám (persze, ehhez kivárva a megfelelő időt/alkalmat), akkor csak "bociszemekkel" találkoztam, és szinte minden kérdésemre azt a választ kaptam, hogy "Nem tudom."

Újabban már a finom közlés sem megy igazán, mert mire megfogalamzódik bennem egy gondolat, addigra annyira eláraszt egy kétségbeeséssel, tehetetlenséggel egybefonódott düh, hogy inkább nem mondok semmit, vagy túl nyersen fogalmazok, ami tudom, hogy nem minden esetben indkolt, de már nem tudok rajta uralkodni.

Azt sem írtam le, hogy bár elég kevés alkalom volt idén, de kétszer sem volt egyforma. Konyha, fürdőszoba, nyáron a medencében este/nappal stb..., romantikus vacsi utáni tapi (akár már az étteremben) vagy leteperés otthon, meghitt, romantikus és ágyhozszögező durva... És ha én kértem (szóban) finoman vagy nyersen, akkor vagy a combom, vagy a mellkasom simogatta, esetleg megölelt.

Azon is túl vagyunk, hogy közöltem kényeztessen vagy csak odamondtam, hogy szopjon le... a reakció ugyan annyi volt, semmi, vagy csak egy mosoly.

Munkájából adódóan elég sokat olvas főleg pszichológiai, vagy mentális defekciók témakörben. Mások (idegenek) sorsát próbálja egyengetni, segíteni. Ezt is jeleztem felé, hogy ha a mi "témánkban" kutakodna fele annyit mint egy-egy esetében, nem itt tartanánk.

2020. nov. 12. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló volt.

Az első jó pár évben éreztem hogy mennyire szeret és kíván, szinte az esetek többségében ő támadott le engem.

Aztán kezdtek megváltozni a dolgok.

Monoton lett már nem kezdeményezett, ha én próbálkoztam is láttam, hogy nem nagyon akarja inkább csak essünk túl rajta úgy volt vele. Próbáltam vele beszélni erről... Új dolgokat kipróbálni... Terápiát javasoltam... Semmi..

Odaig fajult a dolog, hogy már hatalmas veszekedések lettek.

Ha felhoztam a témát hogy beszéljünk róla mert ezt meg kell oldani, megkaptam, hogy unja ezt a szex témát és hagyjam abba őt nem érdekli...

Majd jó pár hónap ilyen stresszes veszekedések után kiderült, hogy nála már elmúlt a szerelem és nem kívánja velem a szexet. Csak kényelmes velem együtt élni mert megszokta. Neki ez így jó de szex nélkül mert azt már nem akarja.

Utána nem sokkal kiderult hogy már egy 3.fél is képben van és egy jó ideje már mással kavart.

Természetesen szakítottunk. Nehéz volt, azt hittem ez egy tartós kapcsolat lesz de csalódnom kellett...

Azóta nem bánom hogy így alakult mert boldogabb vagyok mint valaha.

De az biztos hogy a helyedben én ezt nem hagynám annyiban.

Egy utolsó misét megér a dolog de ha nem működik el kell engedni egymást bármennyire is fáj.

Hosszútávon ennek semmiképp sem lesz jó vége... És nem éri meg megvárni amíg a helyzet elfajul és veszekedés vagy megcsalás lesz a vége.

2020. nov. 12. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Zúgasd magadba újra. A szerelemnél nincs erősebb afrodiziákum.
2020. nov. 12. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!