Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Páromnak kicsi a szerszáma,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak kicsi a szerszáma, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan fel eve leszunk egyutt egy 2 honap utan mar lefekudtunk az elejen annyira nem is zavart mivel szuk vagyok, de most hogy kezd eltunni a rozsaszin kod hogy is mondjam.. ket szeretkezesnel misszionariusban es kutyaban nem is ereztem a peniszet kb hiaba "nyomott" erosen. Sajnos a mereten kivul van, hogy fel perc alatt elelvez bennem ami nagyon zavar, mert igy csak haromszor volt tole huvelyi orgazmusom.Tegnap felhoztam a temat es tisztaban van a dologgal, hogy nem nagy es azt mondta az en dontesem hogy ez ellenere vele akarok e maradni.

Nagyon szeretem ot, mindent probal megtenni, hogy a szex is jo legyen. Intim tornaval esetleg meg lehetne ezen segiteni? Vagy valami mas termeszetes moddal?

2022. nov. 22. 12:27
1 2 3 4
 31/40 manly ***** válasza:
81%
Most komolyan, kit érdekel a párod mérete ? A te párod, így kell elfogadni.
2022. nov. 22. 18:23
 32/40 anonim ***** válasza:
63%

Az a baj, hogy előbb utóbb kívánni fogod majd egy nagyobb farkú pasival is a dugást.

És hajtani fog a kíváncsiság, a felfedezés....

2022. nov. 22. 21:23
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi számodra a kicsi f..k?
2022. nov. 23. 09:37
 34/40 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet az oka, hogy te vagy jobban ki tágitva??
2022. nov. 23. 11:48
 35/40 anonim ***** válasza:
84%

Lányként mondom, ne pazarolj időt egy olyan kapcsolatra, ahol már most ilyen kételyeid vannak. Évekig voltam kapcsolatban egy kis péniszű pasival és végig ott motoszkált ez a fejemben, hogy hát ez sajna nem valami nagy...de sokat relativizáltam, győzködtem magam, hogy biztos nem ezzel van a gond.

Végén már magamat hibáztattam, hogy tuti én vagyok béna az ágyban, meg túl tág vagyok, nem vagyok képes az orgazmusra stb, tényleg már mindent kitaláltam és teljesen selejtnek éreztem magam. Miközben persze végig lelki támogatást nyújtottam neki, hogy persze semmi gond a méretével. Mondom ezt úgy, hogy 162 cm vagyok, ő volt kb az első pasim, jógáztam és szerintem elég szűk puncim van.

Aztán szakítottunk a méretétől függetlenül egy más okból kifolyólag, pár hónapot egyedül töltöttem, majd összejöttem egy másik pasival. Neki 19 cm volt, ami bár sokkal jobban tetszett, de elsőre ijesztőnek tűnt, aztán igazából minden problémám egy csapásra megoldódott...

2022. nov. 23. 11:58
 36/40 anonim ***** válasza:
64%
Ma már a neten lehet olyan szereket kapni,ami potencia és penisz növelő hatással bírnak.En is azt szedek.2,3 hónap alatt 3 centivel hosszabb és 1,5 centivel vastagabb lett!
2022. nov. 23. 13:24
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ez nem lesz már nagyobb sehogy:)
2022. nov. 23. 21:41
 38/40 anonim ***** válasza:
32%
36 gratulalok…., igazan sikeres lehetsz ha netrol rendelt pnisznovelot szedsz…
2022. nov. 24. 07:40
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

De korábban voltál rendes méretű pasival? Ha igen, őt érezted végig szex közben, meg vele élvezted is az együttlétet, el tudtál menni tőle? Vagy a mostani párod az első?

Egyébként a lehetséges megoldási javaslatok nagy része már elhangzott, ahogy láttam. Kipróbálhattok különféle játékszereket, ahogy mondtad. Akár valamiféle péniszköpenyt vagy felcsatolható szerszámot is vehettek, amit ha felhúz magára, utána ugyanúgy tudtok szexelni, mintha a saját péniszét használná. Felcsatolhatónál még csak attól sem kell félni, hogy elmegy túl hamar. A másik lehetőség, hogy bevontok alkalmanként egy másik pasit, akinek nagy farka van, és sokáig bírja az ágyban. Akár hármasban is mehet a dolog, ha a párod benne van. Egyébként meglepően sok kisebb péniszű pasi fantáziál ilyesmiről, meg izgul arra, ha azt láthatja, hogy a párja mennyire élvezi egy nagyobb farokkal.

2022. nov. 25. 10:02
 40/40 anonim ***** válasza:
35%
Zavard el és szerezz egy nagyobbat!
2022. nov. 25. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!