Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kicsi méretű szerszám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kicsi méretű szerszám tényleg nagy probléma a szexnél? több lenn

Figyelt kérdés

Nos tehát nekem nincs semmilyen tapasztalatom a nőkkel, igaz, szexeltem már, de még kb 20 évesen egy buliban, részegen, nem is emlékszem rá milyen volt.

Szóval mivel ilyen magamnak való vagyok, ezért vettem magamnak egy női torzó maszturbátort (ez akkora kb mint egy igazi nő, csak nincs keze-lába, csak a törzs). Tehát ezzel "próbáltam" szexelni tegnap, de sehogy sem ment, pedig próbáltam több szexpózt is - mind a lovaglónál, mind a kutyapózban kicsúszott a szerszámom, és csak úgy maradt benne, ha nagyon kicsiket nyomtam, úgy meg nem volt annyira élvezetes...

Ebből az egészből az jön le, hogy bizony a kisebb pénisz nagy hátrány lehet a szexnél, a nő nem kap akkora kielégülést, te pedig szégyenkezel, mert oda a büszkeséged ugyebár...

Én nagyon letörtem ezek után, hogy még egy guminőt sem tudtam rendesen megdugni, csak azért mert kisebb szerszámmal születtem. Most akkor szerintetek számít ez ennyire, vagy csak túlgondolom?

2021. máj. 17. 17:58
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy mekkora?
2021. máj. 17. 18:01
 2/32 anonim ***** válasza:
88%
Ha jól nyalsz akkor nem.
2021. máj. 17. 18:05
 3/32 anonim ***** válasza:
78%
A legfontosabb nemiszerv az agy. Nem a farkad. Ha a nő vonzalmat érez irántad, akkor mindegy, mekkora a farkad. A fiúk általában eltúlozzák a farok méretének jelentőségét, és gyakran azt is, hogy nekik mennyire kicsi. A 13 centi átlagos, ugyanannyinak van kisebb, mint ahánynak nagyobb. Ha hinnánk a GyK tipikus válaszolóinak, akkor a férfiak bő fele magányos lenne. De nem az.
2021. máj. 17. 18:09
 4/32 anonim ***** válasza:
94%
Ha tényleg olyan mértékben kicsi akkor hátrány a szexben igen, de ehhez tudnunk kéne előbb hogy neked mekkora.
2021. máj. 17. 18:10
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyértelműen nagy probléma, ha nem passzolnak a méret igények. Eleve szerelmes csak akkor tudok lenni, ha a szex is jó, szóval sose értettem azt az érvet, hogy ha szereted, akkor nem számít. Ha nem tud kitölteni, kielégíteni, akkor annak a kapcsolatnak nincs jövője, akárhogy szépítjük.
2021. máj. 17. 19:40
 6/32 A kérdező kommentje:

1-es és 4-es: kb 15-17 cm lehet, és higyjétek el hogy ez kicsi. Hisz egy guminőből kicsúszott még misszionárius pozícióban is mikor egy kicsit löktem rajta, és az a guminő még vmivel kisebb is mint egy igazi nő...

2-es: nem tudom, hogy nyalok, sosem próbáltam, de ha a szexet nézzük, akkor tuti bukó az is...

3-as: én is ezt gondoltam addig a pontig, míg személyesen át nem éltem azt a kellemetlen élményt. Mert más mondhat akármit, de ha te személyesen megtapasztalod, milyen amikor tényleg kicsi a farkad, arra már nincs magyarázat... Ha szeret a nő, akkor tényleg ezért nem fog elhagyni, viszont a szex akkor sem lesz olyan jó, lehet semmilyen, és a nő egyfajta "szánalomból" tart ki a férfi mellett, na az ilyenekből nem kérek...

5-ös: te mondtad meg eddig a legjobban, nagy igazság amit írsz!

2021. máj. 17. 20:03
 7/32 anonim ***** válasza:
94%
A 15-17 cm teljesen jó méret, nem tudom minek kell nyavajogni. Ne abból indulj már ki hogy egy guminőt dugtál meg.
2021. máj. 17. 20:12
 8/32 A kérdező kommentje:
de mért nem jó példa? hisz akkora mint egy igazi nő, sőt valamivel kisebb is, tehát ugyanaz a felállás. Ráadásul ennek lábai sincsenek ami egy igazi nőnél gátolna a misszionárius pozban mondjuk, itt meg nincs lába és ugy sem sikerült...
2021. máj. 17. 20:26
 9/32 anonim ***** válasza:
88%
Ne hasonlítsuk már az igazi nőt egy gumibabához...
2021. máj. 17. 20:45
 10/32 anonim ***** válasza:
79%

Hát én nem értem. Nekem 15-16 centi. Mondjuk nem a segglyukamtól mértem.

Sose volt probléma, és én nem is vékony csajokkal voltam hanem átlagos testalkatúakkal. Kutyában még sok is néha nekik. Persze van egy két pozíció amihez meg kevés. De hát sose lesz olyan fasz ami mindenre jó.

2021. máj. 17. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!