Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok aki meg tudnak bírkózni egy 20+ szerszámmal?
Nekem nem lenne probléma, de azért óvatosan kellene használd.
Nem, nem kérek privátot!
27N
Az már sok
De biztos van ilyen lány. Ne add fel
Én voltam pár nagyobb mérettel szerencsémre. Megfelelő pózokkal és gyorsasággal egészen kellemes és izgató. Pedig tág se vagyok. Lovagló póznál azért már kellemetlen a nagy méret. De hát nem mindenki egyforma.
Köszi nem kérek privátót. Kellően kielégít a barátom is :D 22/l
Milyen szerszámra
gondolsz? Kalapács vagy csavarhúzó?
Én is voltam már 20 cm méretű férfival, nem volt probléma, de ő kvázi "rosszul volt" attól hogy ez mind elfér bennem. :D
Kell hozzá egy adag vágy és felizgultság, de hát az jó ha van mindenféle szex során..
Egyébként én sem örülök a méretemnek túlzottan, mert gondot jelent a hosszú, tágabb hüvely a párkeresésben, viszont valahogy sikerült ráéreznem és mindig nagyobb méretű férfiakkal hoz össze a sors (vagy csak alapból olyanokkal működik alapból a kémia, mert érzi a testem, hogy velük fogunk passzolni szexuálisan).
A jelenlegi páromnak 19 cm-es férfiassága van és ő is imádja, ha mélytorkozom vagy hogy keményen mehet a menet tövig.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!