Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan lányok aki meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok aki meg tudnak bírkózni egy 20+ szerszámmal?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mert eddig sajnos mindig csalódás ért..

2019. márc. 3. 00:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
biztos van aki, bár azért be kell vallani eléggé tapasztaltnak kell lenni hozzá, megfelelő pózok és mi egy más ügyeszségek hogy az tövig menyjen úgy hogy az még kelleme sis legyen de természetesen megoldható és vannak ilyen lányok
2019. márc. 3. 00:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Barátomnak 18 van, hogy az se tud teljesen menni szeitnem izgalom kérdése is. Biztosan van aki tud vele mit kezdeni de nem hiszem, hogy bárkinek is mennék tövig.
2019. márc. 3. 01:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne probléma, de azért óvatosan kellene használd.

Nem, nem kérek privátot!

27N

2019. márc. 3. 01:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Az már sok

De biztos van ilyen lány. Ne add fel

2019. márc. 3. 01:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Mondjuk nekem nincs is akkora, de többen fel-felszisszentek az enyémtől is, pedig gentleman vagyok.
2019. márc. 3. 01:33
 6/13 anonim ***** válasza:
56%

Én voltam pár nagyobb mérettel szerencsémre. Megfelelő pózokkal és gyorsasággal egészen kellemes és izgató. Pedig tág se vagyok. Lovagló póznál azért már kellemetlen a nagy méret. De hát nem mindenki egyforma.

Köszi nem kérek privátót. Kellően kielégít a barátom is :D 22/l

2019. márc. 3. 02:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Milyen szerszámra

gondolsz? Kalapács vagy csavarhúzó?

2019. márc. 3. 04:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Biztos van. De nekem ez már túl nagy lenne.
2019. márc. 3. 07:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Melytorokra menne 19/L
2019. márc. 3. 09:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Én is voltam már 20 cm méretű férfival, nem volt probléma, de ő kvázi "rosszul volt" attól hogy ez mind elfér bennem. :D

Kell hozzá egy adag vágy és felizgultság, de hát az jó ha van mindenféle szex során..

Egyébként én sem örülök a méretemnek túlzottan, mert gondot jelent a hosszú, tágabb hüvely a párkeresésben, viszont valahogy sikerült ráéreznem és mindig nagyobb méretű férfiakkal hoz össze a sors (vagy csak alapból olyanokkal működik alapból a kémia, mert érzi a testem, hogy velük fogunk passzolni szexuálisan).

A jelenlegi páromnak 19 cm-es férfiassága van és ő is imádja, ha mélytorkozom vagy hogy keményen mehet a menet tövig.

21/N

2019. márc. 3. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!