Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kicsi méretű szerszám tényleg nagy probléma a szexnél? több lenn
Nos tehát nekem nincs semmilyen tapasztalatom a nőkkel, igaz, szexeltem már, de még kb 20 évesen egy buliban, részegen, nem is emlékszem rá milyen volt.
Szóval mivel ilyen magamnak való vagyok, ezért vettem magamnak egy női torzó maszturbátort (ez akkora kb mint egy igazi nő, csak nincs keze-lába, csak a törzs). Tehát ezzel "próbáltam" szexelni tegnap, de sehogy sem ment, pedig próbáltam több szexpózt is - mind a lovaglónál, mind a kutyapózban kicsúszott a szerszámom, és csak úgy maradt benne, ha nagyon kicsiket nyomtam, úgy meg nem volt annyira élvezetes...
Ebből az egészből az jön le, hogy bizony a kisebb pénisz nagy hátrány lehet a szexnél, a nő nem kap akkora kielégülést, te pedig szégyenkezel, mert oda a büszkeséged ugyebár...
Én nagyon letörtem ezek után, hogy még egy guminőt sem tudtam rendesen megdugni, csak azért mert kisebb szerszámmal születtem. Most akkor szerintetek számít ez ennyire, vagy csak túlgondolom?
Mert béna vagy vagy szarul csinalod.
Engem megtudtak rendesen dugni 15centivel is gond nélkül. Szóval ne oktasd ki az embert a saját sikertelenséged miatt.
Voltam már együtt nagy farkúval. Ne tudd már te jobban milyen emberekkel feküdtem le:D
Arról hallottál már hogy a nőknek nem egyforma méretű a hüvelye? Van akinek rövidebb van akinek hosszabb. Na nekem pont hogy a nagy méret kellemetlen mert fáj sok esetben. De neked hiába beszél az ember, fújod a saját hulyeseged. Nem az én problémám ha nem fogsz soha életedben szexelni. Engem ugyanúgy ki fog elégíteni egy átlag méret is.
Hát, sajnos te ilyen csököttnek születtél. Van sebész, aki műtéttel 2 centit is tud hisszabbítani, de hát neked nem érdemes, mert amúgy is drága a műtét, de azzal se érnéd el a 23 centit, akkor meg minek. Itt a Gyakorin sokszor megírják az őszinte lányok, hogy a 19 centisnél kisebb fasztól nem elégülnek ki, azokat a pasikat vagy elhagyják, vagy megcsalják. A hátuk mögött a barátnőikkel ki is nevetik őket. Ha megnézed, azokra a kérdésekre, hogy "Neked mekkora?" itt a válaszolók őszintén megírják, hogy 20-25 centi hosszú, és 6 centi vastag, majdnem mindenkinek.
Persze mindig vannak jólelkű lányok, akik megpróbálják vígasztalni azokat, akik töpörödött 14 centissel tengetik a nyomorult életüket, de ne dőlj be nekik, 20 centitől kezdődik az élet.
Egy lehetőséged van: privátban elárulom neked, melyik két pénisznövesztő kenőcsöt kell összedolgozni, és naponta négyszer a farkadra kenni, hogy megnőjön. Reggel és napközben hosszában kend, attól a hossza nől, este keresztben, attól vastagodik. Egy év alatt 5 mm-t nő tőle, de nem szabad abbahagyni, mert visszazsugorodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!