Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk volt már olyan, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk volt már olyan, hogy a csaj azt mondta nektek, hogy kicsi a szerszámotok és nem sikerül kielégíteni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 20:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
A nyelvem még soha nem bizonyult elég kicsinek. Leöltözés nélkül egy kis ráhangolódással bármelyik nőt ki tudnám elégíteni ilyen formában. Arról nem is beszélve, hogy az egyéb érzékszervek kényeztetésével is kiváló élményt lehet biztosítani az ellenkező nemnek.
2022. nov. 4. 20:57
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Így, vagy úgy, de mindig sikerül kielégíteni.
2022. nov. 4. 20:59
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Igen.De megoldottuk.
2022. nov. 4. 21:12
 4/13 Noren1989 ***** válasza:
92%

Nem, nem mondtàk.

Nyilvàn tapintatosak voltak, vagy tényleg igazak a legendàk a pömpölőlől...

2022. nov. 4. 21:43
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Igen sajnos nagyon szét alázott. Hogy csak 12 cm és ráadásul gyorsan elsült. Elő vett aztán egy felcsatolhatós és megmutatta mi az igazi bszàs. Napokig fájt a fenekem.
2022. nov. 4. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
69%

Le leszek pontozva.

17-18 cm a peniszem.

Barátnőm néha azt mondja, néha mar tul nagy is...

2022. nov. 4. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem volt ilyen. Olyan már előfordult hogy nem sikerült a csúcsra vinni mert pl. túl fáradt volt, vagy egyszerűen csak nem klappoltunk össze az ágyban, nem volt meg a hullámhossz (van ez így néha). Nem rugózni kell rajta, hanem tanulni belőle!
2022. nov. 4. 22:48
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Nekem volt már ilyen, meg is csalt és ez volt az indok. De nem azt mondta hogy nem sikerül kielégíteni, hanem hogy hiányolja azt az érzést hogy egy vastag farok kitöltse a hüvelyét…

Hüvelyi orgazmusra egyébként nem volt képes, nyelvvel tudtam neki csikló orgazmust okozni aminek őrült… Nem az orgazmus hiányzott neki, mint már írtam.

Aztán volt egy olyan lány is aki amikor meglátta a farkam, hangosan kinevetett. Pedig még nyugalmi állapotban voltam (nekem úgy nagyon kicsi, olyan 2-3 cm)… De azért volt vele szex és beszélni sem szólt be, csak véletlenül nevette el magát. Csak utána alig állt fel nekem, mert már stresszeltem.

De happy end lett a story mert másnap azt mondta, hogy jó volt az éjszaka.

2022. nov. 4. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt hogy megjegyezte lehetne hosszabb is de azért sikerült kielégitenem még ha csak 14 cm-es sajna !
2022. nov. 4. 23:43
 10/13 anonim ***** válasza:
72%
Lány vagyok, eddig az esetek majdnem felében túl kicsi volt számomra, de sosem szóltam ezért, hiszen ez egy olyan dolog amiről nem tehet senki. Vagy nem volt több szex, vagy ha szerettem a partnert akkor eltekintettem efölött. Szóval ezt is érdemes belekalkulálni, hogy nem mindig szólunk.
2022. nov. 5. 03:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!