Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt már olyan, hogy a csaj azt mondta nektek, hogy kicsi a szerszámotok és nem sikerül kielégíteni?
Nem, nem mondtàk.
Nyilvàn tapintatosak voltak, vagy tényleg igazak a legendàk a pömpölőlől...
Le leszek pontozva.
17-18 cm a peniszem.
Barátnőm néha azt mondja, néha mar tul nagy is...
Nekem volt már ilyen, meg is csalt és ez volt az indok. De nem azt mondta hogy nem sikerül kielégíteni, hanem hogy hiányolja azt az érzést hogy egy vastag farok kitöltse a hüvelyét…
Hüvelyi orgazmusra egyébként nem volt képes, nyelvvel tudtam neki csikló orgazmust okozni aminek őrült… Nem az orgazmus hiányzott neki, mint már írtam.
Aztán volt egy olyan lány is aki amikor meglátta a farkam, hangosan kinevetett. Pedig még nyugalmi állapotban voltam (nekem úgy nagyon kicsi, olyan 2-3 cm)… De azért volt vele szex és beszélni sem szólt be, csak véletlenül nevette el magát. Csak utána alig állt fel nekem, mert már stresszeltem.
De happy end lett a story mert másnap azt mondta, hogy jó volt az éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!