Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony péniszű pasik! Ti hogy dolgozzátok fel lelkileg, hogy kicsi a szerszámotok?
Én úgy álltam ehhez az egészhez, hogy nem véletlenül kaptam akkora farkat, amekkorát. Valahogyan biztosan az előnyünkre tudom fordítani. Sokat kísérleteztünk együtt, aztán tökélyre fejlesztettük a technikát. Mellette törekszünk a változatosságra, így minden alkalommal van valami újdonság nem csak a szexben, de a mindennapi életben is.
23/F
Én egyszerűen elkezdtem a BDSM-ben keresni a kiutat ebből a lehetetlen helyzetből, természetesen, mint sub pasi.
14 cm hosszú, és 4 cm vastag. Látható, hogy nálam is megállta az intim fejlődés az ovi nagycsoportjánál, ahogyan az egyik exem fogalmazott.
Nincsen kis pénisz, fickók!Kizárólag ordas, nagy szétlőtt muffok vannak.
Ennyi az egész.
Szerintem simán hozzá lehet szokni kisebbhez is. Én megmondom őszintén, könnyen tágulok, jól nedvesedek, de pont egy "picikével" élveztem legjobban a szexet, sokáig is tartott a kapcsolat.
Mellette olyat tudott nyújtani az ágyban, amit nem sokan, plusz a hüvely képes alkalmazkodni, tehát pár hét elteltével már őt éreztem "normál" méretnek, sőt még néha nagynak is éreztem. Na meg persze azon is sok múlik, mit érez irántad a nő, ha szeret, akkor azon lesz, hogy ezen felülemelkedjen. Olyan orgazmusaim voltak vele szex közben is... elmondom, hogy jobbak, mint bárkivel.
23N
Egózás nélkül mondhatom, hogy eléggé jóképű vagyok..
Számtalan csajt ujjaztam már meg ,meg smároltam velük, nagyon könnyen össze tudnék hozni kalandokat.
Tényleg olyan lányokat akikre a legtöbb pasi csak csurgatná a nyálát..
A baráti társaságom 90%a lány így tisztába vagyok az elvárásokkal..
2x is megtaláltam életem szerelmét és ezen ment el az egész:))))
24 éves vagyok és szűz mert annyira komplexusok vagyok, hogy folyton lekoptatom emiatt a lányokat ha szexre kerülne a sor, őszintén szólva szerintem fel se állna olyan helyzetbe..egy hulladéknak érzem magam, mert tudom, hogy a 3,9 centi semmire sem elég. Hiába 18 hosszú szánalmasan vékony..
Nagyon elgondolkoztam a plasztikai sebészeten, csak félek, hogy még jobban tönkre baszná az életem..üdv a klubban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!