Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Páromnak kicsi a szerszáma,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromnak kicsi a szerszáma, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan fel eve leszunk egyutt egy 2 honap utan mar lefekudtunk az elejen annyira nem is zavart mivel szuk vagyok, de most hogy kezd eltunni a rozsaszin kod hogy is mondjam.. ket szeretkezesnel misszionariusban es kutyaban nem is ereztem a peniszet kb hiaba "nyomott" erosen. Sajnos a mereten kivul van, hogy fel perc alatt elelvez bennem ami nagyon zavar, mert igy csak haromszor volt tole huvelyi orgazmusom.Tegnap felhoztam a temat es tisztaban van a dologgal, hogy nem nagy es azt mondta az en dontesem hogy ez ellenere vele akarok e maradni.

Nagyon szeretem ot, mindent probal megtenni, hogy a szex is jo legyen. Intim tornaval esetleg meg lehetne ezen segiteni? Vagy valami mas termeszetes moddal?

2022. nov. 22. 12:27
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy ha lesz nagy vibrátorod, akkor nem fogsz akarni nagyobb szerszámmal játszani élőben. Mert már lesz otthon
2022. nov. 22. 14:21
 22/40 anonim ***** válasza:
69%
Keress olyat akinek nagyobb farka van.
2022. nov. 22. 14:28
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Az én 14 centis farkamra azt mondta az exem hogy 16. Szoval ebbol kiindulva szerintem a kerdezo parjanak nincs 12 cm se. Egyebkent az exem is megmondta lehetne hosszabb meg vastagabb, meg tobb alkalmi utan is megkaptam, hogy a meretem kicsi. Valaki ki is mondta nyiltan, mas meg inkabb csak nem keresett tobbet.
2022. nov. 22. 14:37
 24/40 anonim ***** válasza:
61%

"Az én 14 centis farkamra azt mondta az exem hogy 16."

A csajok mindig alaposan felülbecslik. Az enyémre is mondta már csaj, hogy hatalmas, mert az exének 18-as volt, és az enyém sokkal nagyobb. Elkeserítettem, hogy az exének nem volt 18-as :D

2022. nov. 22. 14:43
 25/40 anonim ***** válasza:
58%
Igy fogod leelni az eleted, hogy lemondasz egy rendes farokrol ami jarna neked?
2022. nov. 22. 15:05
 26/40 A kérdező kommentje:
nem kene igy leelnem:( szeretnek vegre egyszer kevesen, nagyobb farokkal szeretkezni
2022. nov. 22. 15:09
 27/40 anonim ***** válasza:
38%
Hagyd ott. Dugasd meg magad egy 20+ centissel.
2022. nov. 22. 15:14
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

"nem kene igy leelnem:( szeretnek vegre egyszer kevesen, nagyobb farokkal szeretkezni"

A pasidtól sok mindent kaphatsz, de nagyobb farkat nem. Innentől mi a kérdés? Ha a sok minden elég, akkor együtt vagytok, ha nem, akkor keresel mást

2022. nov. 22. 15:54
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pároddal van itt a gond.. hanem te vágysz egy nagyobb f.szra.. szeretni nem ilyen.. elhiheted.. ez a kicseszett megszokás.. a többit rádbízom..
2022. nov. 22. 16:21
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
2 hónap után eltűnik rózsaszín köd. Mellem 20 éve van rozsaszin köd. Szakíts.
2022. nov. 22. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!