Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt a lehosszabb együttléted egy partnerrel?
Egyik nyaralás során végigszeretkeztünk egy teljes napot.
Ok, ez így nem pontos, de elég hajtós időszak volt. Szeretkezni reggel jobban szeretünk, de ha órára kel az ember, akkor az nem szerencsés.
Esténként együtt voltunk, de beszéltük, hogy ez már szánalmas ahhoz képest, amit korábban nyomtunk. A nyaralás előtti hetekben végig arról beszéltünk, hogy majd a szexuális életünket ott mennyire felrázzuk.
Ekkor szeretkeztünk először tengerparton is, de a harmadik napra elromlott az idő.
Reggel persze egy hosszú, szenvedélyes együtléttel kezdtünk, majd megreggeliztünk és vissamentünk a szobába. Újra egymásnak estünk és már nem siettünk sehova. Párom mondta, hogy részéről egész nap az ágyban is maradhatunk. Hát végülis majdnem maradtunk.
Fél órás szünetekkel egész nap egymás testét kényeztettük. Reggeli, ebéd, vacsora, többszöri zuhanyzás mellett egyszer lementünk a szállodai medencébe is.
Párom olyan volt, hogy tuti számolta ki hányszor élvezette el, de nekem inkább az maradt meg, hogy rengeteget simogattuk, csókoltuk egyást. A második után ez már másképp szerintem nem is ment volna. Legalábbis többször volt, hogy 5 percig hiába szoptam a páromat, nem állt fel neki.
Ami máskor megörjít, hogy elkezdünk dugni, de anélkül, hogy elélveznénk visszatérünk az előjéták szintjére, az ott tök normális volt. Nem üldöztük az orgazmust és ez tök jó volt. Aztán csak úgy jött.
A vége azért érdekes volt. Páromnak fájt a farka. Nem nagyon, de tök érzékeny lett és nem a megszokott értelemben. Viszont mivel akkor szerintem vagy 4 órája ment el utoljára és már kellően kezdett izgalomba jönni, így arra kért addig csináljuk legalább míg el nem élvez aznap utoljára.
Itt lett volna jó ha 1 perc alatt elélvez valahogy, mert innentől lett a dolognak egy kötelező feelingje.
Nagyon nem akart összejönni, pedig azzal nem volt gond már, hogy kellően állt. Álló farokkal kért, hogy jöjjek le róla, mert nem sik neki jól. A szopás finoman esett neki jól, de az egyrészt nagyon egyoldalú volt, másrészt én már azt nem bírtam csak 5-10 percekre csinálni.
A vicces, hogy én még eközben is el tudtam egyszer élvezni, de az már nem egy igazi kielégítő orgazmus volt, hanem egy olyan hirtelen jött.
Talán ez is segített neki, látni élvezni, mert szerintem ezt követően el tudott menni a számban.
Összesen ez több, mint 12 óra volt, de erős túlzásnak éreztem a végét. Ami szex-nek nevezhető belőle az talán 9 lehetett.
Én tök jól voltam másnap, igaz a reggeli szexre nem vágytam. Viszont párom csak áztatni akarta magát, azt mondta hűtenie kell a farkát a vízben. Még este is panaszkodott, mikor vacsora után a tengerparton megcsókoltam. Azt mondta fáj neki, ha keményedik.
Harmadnap reggel már mindne OK volt újra.
Így már jártam én is, hogy nagyon érzékennyé vált a farkam. De az út odáig, nagyon kellemes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!