Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt a lehosszabb együttléted egy partnerrel?
Fhu az nagyon sok
Ha a legelejetol
4-5 óra
19f
Szintén olyan 4-6 óra,nyílván pihenésekkel,előjáték,csókokkal.
32F
Kb. 3 óra lehetett talán, ahol meztelenre vetkőztem legutóbb?! De nem volt semmiféle heves kielégülés - így sem éreztem magam annyira rosszul. (Ez 2022. október 30.-án, tehát nemrég volt.)
Régebben pedig egy egész délután - 1997. április 5. - nem volt szex, csak "elvoltunk". Túl fiatal voltam a mostani helyzethez képest.
Voltak másfajta "együttléteim" - az ellenkező nemmel - de az KIZÁRÓLAG(!) szellemi/érzelmi/baráti hármas volt. Testi kielégülés nélkül.
Ez utóbbiak jobban működtek. Plátói érzelmek.
48N
Kb 2 ora.
Előjátékkal, szexxel, utana mindennel.
19/L
Ez az idő kielégítő volt számodra, vagy többet is el tudtál volna tölteni?
Szexbol, kényeztetésbol sosem eleg :)
De akkor az nekem nagyon kielegito volt.
Srac nagyon figyelt ram, erezte,hogy mit kell csinálnia,hogy szeretem.
Egymás utan éltem at akkor ott az orgazmusokat.
Faradtabban keltem ki az agybol mint 2 ora uszas utan :D
Sajna a talasztalatom szerint a pasik 10-20 perceket birnak, o meg egy bő órát.
Amolyan négy vagy öt óra lehetett, de attól kezdve, hogy beléptünk a hálószobába addig a pillanatig, amíg el nem aludtunk egymás karjaiban.
Eleve szeretjük az elnyújtott szexet, de ez a "rekordunk" úgy alakult, hogy a barátom meg akart lepni a születésnapom alkalmából, ami történetesen Valentin-napra esik és én is szintén készültem meglepetéssel, így mindkettőnek teret adtunk (és még pár olyannak, ami közben alakult ki).
Egyszer tantrikus szex címén maszatoltunk 4-5 órát. Egy igen forró éjszakán kb 2 órát szexeltünk egy nővel, de ebben több menet is volt.
Amúgy egy menet egyhuzamban max 1 óra lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!